Profilo  21 Kasım Dünya Televizyon Günü’nü  yeni nesil Smart TV’leri ile kutluyor

Profilo 21 Kasım Dünya Televizyon Günü’nü yeni nesil Smart TV’leri ile kutluyor

Bu haber 13181 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

20. yy’ın en önemli ve etkili icatlarından biri hiç şüphesiz ki televizyon. İlk televizyonun hayatımıza girdiği yıllardan bugüne, yaklaşık 100 yıllık zamanda TV dünyasında oldukça hızlı bir gelişim yaşandı.

 

 

Türkiye’de de 1968 yılındaki ilk yayından günümüzde geldiğimiz noktaya baktığımızda bu ilerlemeyi çok net görebiliyoruz. Hatta bugüne baktığımızda Türkiye, dünyada en çok televizyon izleyen ülkelerin başında geliyor. Öyle ki; uyku dışındaki zamanımızın tam yüzde 30’luk dilimini ekran başında geçiriyoruz. Zaman ve gelişen teknoloji ile birlikte gittikçe hafifleyen ve incelen televizyonlar, tüplüden LCD, plazma, smart özellikli olma yolculuğunda hem daha az yer kaplayıp daha az da elektrik harcar oldu. Çağımızın en keyifli icatlarından televizyonun yaklaşık 20 yıldır kendine özel bir günü var. Birleşmiş Milletler’in 1999 yılında aldığı kararla 21 Kasım Dünya Televizyon Günü olarak kutlanmakta.

 ‘Filbox Hemen’ şimdi Profilo Smart TV’lerde

Sunduğu ürünlerle tüketicilerinin hayatına konfor katan Profilo, Dünya Televizyon Günü’nü benzersiz Smart TV’leriyle sunduğu ‘Filbox Hemen’ kampanyası ile kutluyor. Yayın akışına bağlı kalmadan film, dizi, belgesel ve spor içeriklerini istediğiniz zaman izleyebilme şansını veren bu uygulama, seçili* Profilo Smart TV’lerde yerini alıyor. Profilo, 43PA305E modelinde geçerli olmak üzere ise özel bir kampanya daha sunuyor. Bu model smart TV’yi tercih eden kullanıcılar, yepyeni bir televizyona sahip olmanın yanında, 3 ay boyunca bu uygulamadan ücretsiz yararlanma hakkı kazanıyor ve bu süre sonunda da özel indirimli fiyat avantajıyla üyeliklerini devam ettirme şansını yakalıyorlar.

Şimdi 1000’lerce içeriğe ulaşabileceğiniz ‘Filbox Hemen’ uygulamasıyla televizyon izleyicileriyle buluşan, 3840 x 2160 piksel ekran çözünürlüğü ve ultra gerçekçi renklerden oluşan renk skalasına sahip Profilo 4K Ultra HD LED Smart TV’ler, kullanıcı dostu ara yüzü ve yüzlerce uygulama seçeneği ile ekran keyfini görsel bir şölene dönüştürüyor. Ayrıca A enerji sınıfı ile de tasarruf sağlayan Profilo 4K Ultra HD LED Smart TV’ler, benzersiz ekran ve görüntü kalitesi ile keyifli ve gerçekçi bir izleme deneyimi sunuyor. Profilo Smart TV’ler, doya doya televizyon izlemeniz için tüm Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor.

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ