Perakende Sektörünün Liderleri Başarının Sırrını Perakende Günleri 18’de Anlatıyor

Perakende Sektörünün Liderleri Başarının Sırrını Perakende Günleri 18’de Anlatıyor

Bu haber 14180 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bu seneki teması RetailExperience Exchange’ olan Perakende Günleri’18’de perakendenin liderleri deneyimlerini paylaşacak, katılımcılar deneyimlerden öğrenme fırsatı bulacak.

 

Bugüne kadar katılımcılarına eşsiz deneyimler sunan Perakende Günleri, bu yıl 27 farklı oturumda 30 ayrı konuşmacıyı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda ağırlayacak. Perakende ve ilgili tüm sektörlerin güncel durumunun tartışılacağı, çözüm yollarının üretileceği, sektörün geleceğine yön verecek yeniliklerin paylaşılacağı Perakende Günleri’18’de alanında uzman Türk ve yabancı profesyonel konuşmacılar bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

 

Türk perakende sektörünün liderleri başarılarının sırları ile Perakende Günleri’18’de

 

Vestel, Simit Sarayı ve Bankalararası Kart Merkezi ana sponsorluğunda düzenlenen Perakende Günleri’18’in yerli konuşmacıları arasında ünlü Yönetmen, Senarist ve Yazar Ferzan Özpetek, Vestel Genel Müdürü Ergün Güler, Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. Oksijen Tesisleri, Genel Müdürü Alp Gürdil, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Akakçe A.Ş. Genel Müdürü Koray Karataş, Shell Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Meltem Okyar Perdeci, Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Soner Canko, Oyuncu Mert Fırat, Günaydın Et Restoranları Kurucu Ortağı Cüneyt Asan, Facebook Türkiye Direktörü Derya Matraş, Altunbilekler Marketler Zinciri İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşma Direktörü Öznur Altunbilek, Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, Philip Morris Sabancı Türkiye Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren, ePTTavm.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, Ekonomist Can Pamir, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, Dominos Grup CEO’su Aslan Saranga yer alıyor.

 

Perakende Günleri ‘18’in ilk günü olan 28 Kasım Çarşamba günü Facebook Türkiye Direktörü Derya Matraş, ‘Instagram, Whatsapp, Messenger ve Facebook ile Satış Artışı’ konulu oturumunda Facebook ailesi aplikasyonlarını kullanarak gerçekleşen Türkiye’den başarılı kampanya örneklerini anlatacak. Philip Morris Sabancı Türkiye Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren ise ‘Philip Morris/Sabancı’dan Bir İlk: Geleneksel Perakende Kanalının Dijitalleştirilmesi’ başlıklı oturumunda Philip Morris / Sabancı’nın yaklaşık 50 bin esnafı e-sipariş ve 100 bin esnafı da dijital platformda buluşturma hikayesini paylaşacak. İlk günün bir diğer konuşmacısı Vestel genel Müdürü Ergün Güler ‘Perakendenin Kodlarını Yeniden Yazan Marka’ başlıklı oturumunda Vestel ve dijital devrimin dünyadaki öncü uygulamaları ile ilgili anektodlar eşliğinde ilham verici bir konuşma yaparken, Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş. Oksijen Tesisleri Genel Müdürü Alp Gürdil ise ‘Otoyolda Yeni Bir Perakende Deneyimi’ başlıklı oturumunda ismini körfez havasından alan ve otoyol kullanıcılarına nefes aldıracak Oksijen deneyimini katılımcılarla paylaşacak. Ülkemizin e-ihracat hedeflerinin gerçekleşmesine aracılık eden ePTTAVM.com’un atılım ve hedeflerini aktaracak ePTTAVM.com Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu ‘Türkiye’nin e-ihracat Kapısı: ePTTAVM.com’ oturumunda katılımcılarla birlikte olacak. Müşteri ile en ucuz, en uygun fiyatı buluşturmayı amaçlayan akakce.com’un Genel Müdürü Koray Karataş ise ‘İndirim ve Kampanyaların Geleceği’ oturumunda, tüm dünyayı kasıp kavuran Black Friday ve 11.11 özelinde indirimin ve kampanyanın alışveriş davranışına etkisini, yakın gelecek beklentilerini ilginç istatistiklerle birlikte paylaşacak.

 

İlk günün son konuşmacısı Ekonomist, Dr. Can Pamir ise ‘Mart 2019: Ekonomist Gündem’ başlıklı oturumunda Mart ayında ekonomik gündem nasıl olacak? sorusunun cevabını yaklaşan yerel seçimler, küresel gelişmelerin ülkemize etkileri çerçevesinde yanıtlayacak.

 

Günleri’18’in ikinci günü, sektöre yeni bir soluk getiren yeni jenerasyonun oturumuyla başlıyor. ‘Genç Kuşak Tartışıyor: Gıda Perakendesinde Trendler’ oturumunda bir araya gelecek olan Altunbilekler Marketler Zinciri İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşma Direktörü Öznur Altunbilek ile Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, sektörün önündeki fırsatlardan yeni trendlere, değişen müşteri davranışından e-ticarete kadar gıda perakendesinin tüm konuları masaya yatırılacak. Mağazalara ve çalışanlara yapılan yatırımların etkilerini ‘Turkcell’den Perakendeye Dev Yatırım: Mağazaların Dijital Dönüşümü’ başlıklı oturumunda paylaşacak olan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan ikinci günün ilgi çekecek konuşmalarından birini yapacak. Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Soner Canko ise ‘Paylaşmaktan Ne Öğrendim?’ başlıklı konuşmasında Türkiye’nin ödeme yöntemi TROY’u anlatacak.

 

Kadın istihdamı oranındaki artışla hem kalite ve verimliliği artırmayı hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedefleyen Shell&Turcas’ın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı himayelerinde, İŞKUR iş birliği ile hayata geçirdiği ‘Shell’de Kadın Enerjisi’ projesini Shell Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Meltem Okyar Perdeci’den dinleyeceğiz. ‘Hikâyeniz Yoksa Hikâye Olursunuz’ başlıklı oturumda 10 yaşında maddi zorluklarla çırak olduğu kasaptan ‘etin profesörü’ olarak çıkan Günaydın Et Restoranları’nın Kurucusu Cüneyt Asan’ı, Günaydın’ı restoranlar zinciri haline getirdiği yolculuğunun yanı sıra yeni nesli nasıl yetiştirdiğini ve bu uzun serüvende yaşadıklarını kendi anlatımıyla dinleyeceğiz.  Sektörün duayen ismi, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, ‘Türkiye 2019’ oturumunda iş dünyası ve ülke gündeminin bugününü değerlendirirken 2019 öngörüleri ve önerileri ile sektöre ışık tutacak. Acar, tüm ülkenin aklındaki ‘İş dünyası ve perakende sektörünü 2019’da neler bekliyor? Ekonomik değişim perakende sektörünü nasıl etkileyecek? Türkiye’nin sürdürülebilir büyümesi ve gelişmesi için üzerimize neler düşüyor?’ sorularını Perakende Günleri’18 sahnesinde yanıtlayacak. Sinema sektöründe elde ettiği başarılarla tüm dünyada adını duyuran ve ülkemizi gururlandıran Ferzan Özpetek, ‘Nasıl Yaşadığımız Değil, Nasıl Anlattığımız’ başlıklı oturumda, Perakande Günleri’18’in konuklarıyla sanat ve hayat üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

 

Heyecanla beklenen Perakende Güneşi Ödülleri ise yine Perakende Günleri’nde sahiplerini bulacak. Perakende Günleri 18’in ilk gününde ATÜ Perakendeye Katkı Özel Ödülü, Genç Liderler Ödülü, En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü, En Başarılı Sosyal Medya Kullanımı Ödülü ve En Başarılı İnsan Kaynakları Uygulaması Ödülüsahiplerini bulurken; ikinci günde ise ile Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nün sahibi açıklanacak.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ