R.E.D. Invest’in ilk yıl portföy hacmi hedefi 5 milyar TL

R.E.D. Invest’in ilk yıl portföy hacmi hedefi 5 milyar TL

Bu haber 19864 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Gayrimenkul sektöründe klasik çalışmalar yerine, teknolojik araçların etkin bir şekilde kullanılarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest’in portföy hacmi ilk ayında 600 milyon TL’ye ulaştı.

 

Yatırımcıların gayrimenkul ihtiyaçlarını tespit edilerek analizinin yapılması, bununla birlikte etkin çözümler ve finansman modelleriyle doğru yatırımlara aracılık etmek amacıyla kurulan R.E.D Invest, kısa sürede büyük başarılara imza atmayı başardı. Kuruluşunun üstünden bir ay gibi kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen portföy hacmini 600 milyon TL’ye ulaştıran R.E.D. Invest, fon ve yatırımcılardan da 250 milyon TL’lik yazılı teklif aldı. Özellikle ticari gayrimenkul ve ticari arazi yatırımlarına odaklanan R.E.D. Invest ilk yılında 5 milyar TL’lik portföy hacmine ulaşmayı hedefliyor.

 

Gayrimenkul sektöründe uzun yıllar farklı kurum ve pozisyonda çalışan 3 başarılı isim Gürkan Akkuş, Kadir Tümen ve Ümit Özen tarafından kurulan R.E.D. Invest, gayrimenkulü bir yatırım aracı olarak konumlandırarak, yatırımcılarına diğer yatırım araçlarına göre daha fazla kazanç yaratmayı esas alıyor. Gayrimenkul sektöründe uzun yıllar boyunca edindiği tecrübe ve geniş networkü ile Türkiye'nin bütün noktalarında etkin iş süreçleri yaratan R.E.D. Invest, büyük yatırım fonlarına da hizmet veriyor. Yurt içi ve yurt dışı fonlar ile çalışarak, özellikle alıcı tarafında etkin çözümler üreten R.E.D. Invest, ticari gayrimenkul ve arazi konusunda, rasyonel alıcı ve satıcı havuzları ile çalışıyor. 

 

Yeni yatırımları hakkında konuşan R.E.D Invest Kurucu Ortak Gürkan Akkuş, “R.E.D Invest’i kurmaktaki amacımız, klasik gayrimenkul pazarlama çalışmaları yerine, teknolojik araçların etkin bir şekilde kullanıldığı ve özellikle alıcı-satıcı eşleştirmesi odağında çalışan bir organizasyon olmak vardı. Bekleyen değil, trafiğini kendi yaratan bir işletim sistemi kurmak, gayrimenkul pazarlama süreçlerinde etkin çözüme hızla ulaşmak için stratejik süreçleri uygulayan gayrimenkul çözümleri oluşturmak istiyorduk. Kısa sürede gerçekleştirdiğimiz işlem hacimlerine baktığımızda bunu başardığımıza inanıyoruz. R.E.D. Invest’i hayata geçirmemizin üstünden kısa süre geçmiş olmasına rağmen portföy hacmimizi 600 milyon TL’ye ulaştırdık. İlk ayımızda fon ve yatırımcılardan bazı portföyler ile ilgili 250 milyon TL’lik yazılı teklif aldık. İlk yılımızı da 5 milyar TL’lik bir portföy hacmi ile kapatmak istiyoruz” dedi.

 

İlk iş 9,5 yıllık amortisman süreli bir işleme aracılık

 

Gürkan Akkuş sözlerine şöyle devam etti, “R.E.D. Invest ile çok büyük ve başarılı işlere imza atacağımıza inanıyoruz. İlk işimiz hem bizim hem de yatırımcımız için oldukça başarılı oldu. Amortisman süresi 9,5 yıl olan bir satışa aracılık yaptık. Ülkemizde ticari bir yatırımın amortisman süresine baktığınızda 9,5 yıllık bir amortisman süresi oldukça kısa bir süre. Ayrıca edindiğimiz değerli networkümüzü etkin bir şekilde kullanarak “Kazan Kazan” sistemiyle etkin ve efektif çalışmalar yapmak istiyoruz. Nihai hedeflerimizden birisi de, ilerleyen dönemlerde nitelikli bir “Yatırımcılar Kulübü” oluşturmak ve bu kulüple birlikte herkes için değer ve kazanç yaratmak istiyoruz.”

 

Gürkan Akkuş Kimdir

 

Lisans eğitimini, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Eğitim İletişimi ve Planlaması Bölümü’nde bitirdikten sonra, yüksek lisans eğitimini aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Ana Bilim Dalı’nda “Emlak Eğitimlerinin İletişim Becerilerine Etkisi” tezi ile tamamladı. Gürkan Akkuş, iletişim, eğitim ve eğitim tasarımı konularında üniversite eğitimleri de aldı. 2004 yılı itibarıyla birçok gıda ve içecek firmasının satış, saha kadrolarının eğitimi ve işe yerleştirilmesi çalışmalarını yöneten Akkuş, 2006-2013 yılları arasında uluslararası bir gayrimenkul franchise markasının eğitim ve franchise geliştirme yöneticiliğini yürüttü. Sırasıyla bir inşaat firmasının eğitim yönetmenliği ve bir uluslararası gayrimenkul franchise markasının eğitim, kalite ve franchise geliştirme yöneticiliği ile kalite yönetim sistemi temsilciliği görevlerini yürüten Akkuş, 2006 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe çok sayıda Gayrimenkul Danışmanı ve Broker’a eğitim verdi, birçok ofisin sektör içerisinde gelişmesine katkıda bulundu. Gürkan Akkuş, ERA Gayrimenkul Türkiye İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü olarak 2015 Ağustos - 2018 Kasım ayları arasında görev yaptı. Kasım 2018 itibari ile R.E.D. Invest Kurucu Ortak olarak görev almaktadır.

 

Ümit Özen Kimdir

 

Ümit Özen 1976 Lüleburgaz doğumlu evli ve 2 çocuk sahibidir. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi bölümünde tamamlamıştır. İş hayatına Aviva Emeklilik Sigorta’da satış departmanında başladı. Kısa sürede Satış Müdürlüğü pozisyonuna yükseldi. Alarko Turizm grubuna Satış Müdürü pozisyonunda geçiş yaptı. 2009 yılında satış departmanındaki başarıları ile gayrimenkul sektörüne girme kararı almıştır. Önce uluslararası bir gayrimenkul franchising markasında Gayrimenkul Danışmanı ve Yönetici olarak görev yaptıktan sonra Maslak bölgesinde TEAM PROJE Danışmanlık şirketini kurarak İstanbul’ daki birçok markalı konut projesine satış ve pazarlama danışmanlığı yaptı. 20 yıllık satış ve 2009 yılından bugüne kadar olan gayrimenkul sektöründeki deneyimi ile Maslak bölgesinden sonra ERA Real Estate markası altında Ataşehir bölgesinde ikinci ofisini hayata geçirmiştir. 2018 Kasım ayı itibari ile R.E.D. Invest Kurucu Ortağı olarak görev yapmaktadır.

 

Kadir Tümen Kimdir

 

Üniversite eğitimini Uludağ Üniversitesi İİBF, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü’nden mezun olarak tamamlayan Kadir Tümen, lise ve üniversite yıllarında birçok ulusal turizm acentesinde bölge sorumlusu görevinde bulundu. Daha sonra sektörün önde gelen uluslararası gayrimenkul danışmanlık firmalarından bir tanesinde, iş geliştirme departmanında görev alan Tümen; bu şirketin özellikle iş geliştirme faaliyetlerinin yürütülmesi ve merkezin bütün ofisler ile olan iletişimini yönetti.Yine sektörün önemli gayrimenkul danışmanlık firmalarında franchise satış ve geliştirme bölümlerinde önce yöneticilik daha sonrasında ise müdürlük görevlerinde bulundu. Ayrıca, uluslararası gayrimenkul markalarının yapılandırılması, franchise geliştirme, ofislerin gelişimi, eğitim, iş geliştirme ve buna benzer bütün yönetimsel ve operasyonel faaliyetlerde aktif olarak çalışan Tümen, Haziran 2014 ile 2018 Ekim ayları arasında ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Satış Direktörü olarak görev yaptı. Özellikle son 5 yılda bir yatırımcı olarak ta, gayrimenkul pazarlama sektöründe birçok network ile çalışma şansı yakalayan, Kadir Tümen, gayrimenkul pazarlama sektörüne yüzlerce profesyonel kazandırmıştır. Şimdiye kadar; birçok eğitim ve basın bülteni veren tv programlarında yorumlar yapan Kadir Tümen, sahada ihtiyaç duyulan yatırım danışmanlığı eksikliğine istinaden, yeni bir girişim ve farklı bir iş modeli ile 2018 Kasım ayı itibari ile R.E.D. Invest Kurucu Ortağı olarak göreve başlamıştır.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ