Mat görünümün şıklığı ve sadeliği: Silestone Raw yüzeyler

Mat görünümün şıklığı ve sadeliği: Silestone Raw yüzeyler

Bu haber 32957 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Hızlı kentleşmeyle birlikte artan yapılaşmada, beton gibi malzemelerin verdiği pürüzlü doku hissini yansıtan görünümler ilgi görmeye başladı.


Mimari ve teknik açıdan yüzeylerde devrim yaratan Cosentino yenilikçi çalışmalarıyla bu ilgiyi karşılamaya devam ediyor. Cosentino Ar-Ge departmanının yeni geliştirdiği Raw yüzeyler, sadeliği tercih eden kullanıcılar için mat görünümün şıklığını vadediyor.

 

Rustik ve seçkin bir atmosfer

 

Cosentino, iç mekanlar için sofistike bir endüstriyel tasarım sunan yeni Silestone Loft Serisi ile Raw yüzeylerin tüm özelliklerini yansıtıyor. Yeni mat Raw yüzeyler ile Silestone Loft betonun en saf ve en şık hali ile mekanlarda rustik ve seçkin bir atmosfer yaratıyor. Türkiye’de de satışa sunulan Silestone Loft Serisi piyasa trendlerine kattığı yeniliklerle tasarım uzmanları ve son tüketici tercihlerine yön veriyor. Silestone Loft Serisi, tüm iç mekanlara çağdaş bir his katarak ilham veren kompozisyonlar oluşturabilme imkanı sağlıyor. Betonun endüstriyel görünümüne yenilikçi bir hava katan Silestone Loft Serisi’nin yeni Brooklyn ve Silver Lake renkleri Silestone’un tüm üstün işlevsel özelliklerini taşıyor.

 

Silestone® by Cosentino Hakkında

 

Silestone®, yüzde 90 doğal kuvarstan oluşan, dünyanın lider kuvars yüzey markasıdır. Bu ileri teknoloji malzeme yüksek leke, darbe ve çizilme direncine, düşük su emme özelliğine sahiptir. Ayrıca başka malzemelerde olmayan bakterilerin gelişmesini önleyici özelliği, 25 yıl ürün garantisi ve sertifikası, üstün destek, Cosentino Group kalitesi ve sorumluluk anlayışına sahiptir. 60’dan fazla renkte, üç farklı yüzeyde ve değişik ebatlarda üretilen Silestone®, geniş boyutları sayesinde ek yerlerini azaltan çok yönlü bir üründür. Bu özellikleriyle Silestone® yüzeyler tüm mutfak ve banyolar, otel, restoran ve laboratuvar vs. gibi yüksek beklentili binalar için son derece uygundur.

 

Silestone® ayrıca geri dönüşümlü Eco Line serisi ile sürdürülebilir inşaat ve tasarım için yeni bir standart oluşturmaktadır. Eco Line ürünleri en az yüzde 50 geri dönüşümlü malzemeden üretilmektedir. Bu öncü ve çevreye duyarlı ürün, doğal kaynakları duyarlı bir şekilde kullanarak şık tasarım ve mükemmel performans sunmaktadır.

 

Silestone® Dubai-Burj Al Arab, Londra-Wembley Stadyumu, Barcelona- Jean Nouvel’in Agbar Kulesi ve Madrid- Telefónica prestij mağazası gibi dünyanın en eşsiz yapılarında kullanılmaktadır. Ayrıca San Sebastian’daki Basque Culinary Center ile en dikkat çekici restoranlardan David Muñoz’nun DiverXO, Andoni Luis Aduriz’in Rentería’daki Mugaritz, Dani Garcia’nın Marbella’daki Calima ve Sergi Arola’nın Madrid’deki Gastró Arola’nın prestijli mutfaklarında bulunuyor. Jose Andrés gibi uluslararası üne sahip şefler en özel tariflerini Silestone® tezgahlarda hazırlamıştır. Cosentino Group 2011 yılından bugüne Dünyanın En İyi 50 Restoranı’nın ve 2015 yılında da “Takip Edilmesi Gereken Ödülü”nün sponsorudur.

 

Silestone® aynı zamanda dünyanın en büyük reklam etkinliği olan Super Bowl’da 2005 yılında yer alarak, burada reklam veren ilk İspanyol markası olmuştur. Silestone® o yıldan bugüne NBA Houston Rockets takımının da ana sponsorları arasında yer alıyor. Silestone® hali hazırda İspanyol birinci futbol ligi takımlarından Unión Deportiva Almería’nın da sponsorudur.

 

Kuvars yüzeylerin öncü markası Silestone® global taş endüstrisinde bir devrim yapmış ve zaman içerisinde durdurulamayan başarısı ile başta Amerika, İspanya ve İngiltere olmak üzere dünyanın önde gelen markası olmuştur.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ