Hırsızlık yaşanmadan tedbirinizi alın

Hırsızlık yaşanmadan tedbirinizi alın

Bu haber 31018 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kullanıcıların alarm hizmeti tercihlerini inceleyen Prosegur, kişilerin hırsızlık vakalarıyla karşılaşmadığı sürece alarm kullanmadığını belirtiyor

 

 

Metropollerde sıkça yaşanan güvenlik saldırılarından biri de hırsızlık vakaları. Sokakta başlayan hırsızlık senaryoları ev ve iş yerlerinde farklılık gösteriyor. Hırsızlık vakalarının en sık rastlandığı durumlar genelde yalnız yaşayan ya da çalışan çiftlerin evlerinde gerçekleşiyor. Güvenliği tehdit eden, kişilerin mal ve can kaybına yol açabilen hırsızlık vakalarında önlem almak içinse pek çok kişi geç kalıyor.

 

5 kıtada 18 ülkede 2 milyonu aşkın insanın güvenliğini sağlayan Prosegur, kullanıcı profilleri üzerinde yaptığı incelemede kişilerin olası felaket senaryolarına maruz kalmadıkça alarm ve güvenlik hizmeti tercih etmediğine ulaştı.  Güvenlik hizmetinin zorunluluk değil, en temel ihtiyaç olduğuna değinen Prosegur Türkiye Pazarlama Müdürü Eser Baykuş, kişilerin önceliğinin yaşadıkları mekanlarda güvenliği sağlamak olduğunu belirtti.

 

Alarm taktırmak için soygunu beklemeyin

 

Ev ve iş yerlerinde öncelik olmasa da güvenlik en önemli ihtiyaçlardan biri. Alarm hizmetinin zorunluluk değil, ihtiyaç olduğunu belirten Prosegur Türkiye Pazarlama Müdürü Eser Baykuş Güvenlik, özellikle şehir hayatının olmazsa olmaz ihtiyacıdır. Hem Türkiye’de hem de globalde müşteri profillerimizi incelediğimizde hizmet taleplerinin kişilerin hırsızlık ve yangın gibi felaketlere direkt veya dolaylı yoldan maruz kalmasıyla gerçekleştiğini gözlemledik. Güvenlik için alınan tedbirlerin sadece ülkemizde değil, globalleşen dünyada her şehirde bir ihtiyaç olduğunu ve eksiksiz hizmetin alınması gerekliliğini savunuyoruz. Kişileri mal ve can kaybına sürükleyebilecek felaket senaryoları için herkese önlem almayı keyfi harcama olarak görmemelerini tavsiye ediyoruzdedi.

 


Prosegur About:


Prosegur is a global leader in the private security sector. Across its three business lines - Prosegur Security, Prosegur Cash and Prosegur Alarms - Prosegur provides companies and households with reliable security services using the most advanced market solutions. With a global presence, Prosegur reported sales of 4.291 billion euros in 2017 and is listed on the Madrid and Barcelona stock exchanges under the ticker code PSG, currently having a team of over 175,000 employees.

 

The company directs its social action through the Prosegur Foundation, which, with more than 39,900 beneficiaries in 2017, works on four focal points: education, employment inclusion of people with intellectual disabilities, corporate volunteering and cultural development.


 

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ