Muratbey Burgu ile ‘‘Reklam Zamanı’’

Muratbey Burgu ile ‘‘Reklam Zamanı’’

Bu haber 18565 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yenilikçi çalışmaları ile peynire yeni bir soluk getiren Muratbey, üniversite öğrencilerine yönelik reklam yarışması düzenliyor. Gerçekleşecek “Muratbey Burgu İle Reklam Zamanı” yarışmasında öğrenciler, Muratbey’in buluşu olan Burgu için reklam kampanyası geliştirecek.

 

7’den 70’e herkese peyniri sevdiren Muratbey, Uşak Üniversitesi iş birliği ile üniversite öğrencilerine yönelik “Muratbey Burgu İle Reklam Zamanı” yarışması düzenliyor. Reklam yarışmasına Türkiye genelinde eğitim gören tüm üniversite öğrencileri katılım sağlayabilecek. Öğrenciler yarışma kapsamında Muratbey’in buluşu olan Burgu peyniri için reklam fikri, slogan, kampanya ana görseli ve etkinlik planlamasını içeren bir reklam kampanyası hazırlayacak.


 İlk üç projeye para ödülü

 

“Muratbey Burgu İle Reklam Zamanı” yarışmasında finale kalan 5 proje sahibi, ödül töreni gecesinde projelerini sunacak. Başarılı olan ilk üç proje ise para ödülü almaya hak kazanacak. “Muratbey Burgu İle Reklam Zamanı” yarışmasında birinci olacak proje 10 bin TL, ikinci proje 5 bin TL, üçüncü proje ise 2 bin 500 TL ödülünün sahibi olacak.

 

Sektör duayenleri jüri koltuğunda

 

Öğrenciler, kampanya çalışmalarını www.muratbeyreklamyarismasi.com adresine 15 Ocak 2019 tarihine kadar yükleyebilecek. Reklamcılık sektörünün başarılı isimlerinden İlancılık Ajans Eş Başkanı Ender Merter, Marketing Türkiye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, Genna Reklam Ajansı Başkanı A.Selim Tuncer, Aristo İletişim Ajans Başkanı Çınar Ergin, Aklı Fikri Sosyal Medya Ajans Başkanı İlker Müftüoğlu jüri koltuğuna yer alacak. Jüride ayrıca Muratbey Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Erol, Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erol, Muratbey İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ ile Uşak Üniversitesi’nden Doç.Dr. Murat Sezgin, Doç.Dr. Zülfiye Acar Şentürk, Öğretim Üyesi Dr. Polat Can, Öğretim Görevlisi Necla Kuduz bulunacak.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ