Muratbey’den sıcacık bir peynir

Muratbey’den sıcacık bir peynir

Bu haber 12569 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Muratbey’in yemeklere, böreklere, salatalara, kahvaltıya lezzet katan Izgara Peyniri, dilimli ve kalıp seçenekleriyle peynir severlerle buluşuyor.  Yağsız tavada ya da tost makinasında pişirildiğinde esnek yapısı ve sıcacık lezzetiyleMuratbey Izgara Peyniri, sofrada yeni tatlar keşfetmek isteyenlere kolaylık sağlıyor. Zengin kalsiyum içeriği ile Muratbey Izgara peynir, vücudun günlük ihtiyacını yüzde 88 oranında karşılıyor. Üstelik daha az tuzlu olmasıyla da öne çıkıyor.


Kahvaltılarda sıcak bir lezzet olarak tek başına tüketilebilen Muratbey Izgara Peynir, öğle ve akşam öğünlerine de lezzet katıyor. İki farklı formda tüketicileriyle buluşan Muratbey Izgara Peynir, düşük tuz oranı ile her yaştan peynir severe hitap ediyor.

 

İster burger dilimli ister kalıp Muratbey Izgara Peynir

 

Muratbey Dilimli Izgara Peynir, yuvarlak formu ile burger ve sandviçlerin lezzetini katlıyor. Dilimli ızgara peynir ile çok pratik, sağlıklı ve lezzetli bir öğün özellikle fast food sevenler için sağlıklı bir alternatif oluyor. Kalıp şeklindeki Muratbey Izgara Peynir ise, istenilen biçimde dilimlenebiliyor. Küp küp hali ile salata ve çorbalarda, şerit hali ile kahvaltı ve ikramlarda, rendeleyerek köftelerde kullanmak mümkün. Mutfakta hayal gücünüzü geliştirecek Muratbey Izgara Peynir çeşitleri, ambalajı açıldıktan sonra 10 dakika ılık suda bekletildikten sonra yağsız tavada, ızgaralarda ya da tost makinesinde lezzet şölenine dönüşüyor.

 

Günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 88’ini karşılıyor

 

Türkiye’nin ve dünyanın peynir anlayışını değiştiren Muratbey, lezzetli peynirler üretirken besleyici özelliklerini de koruyor. Kalsiyum bakımından zengin olan Muratbey Izgara Peynir, 100 gramı ile günlük kalsiyum ihtiyacının yüzde 88’ini karşılıyor. Az tuzlu olması ise diğer bir avantajı. Üstelik Muratbey Izgara peynirin 100 gramı (2 dilim ızgara peynir) 17,5 gram protein içeriyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ