Bu Kış Olduğun Gibisin!.

Bu Kış Olduğun Gibisin!.

Bu haber 16377 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dış giyim ürünlerinde renkli kürklerin ön plana çıktığı Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonu, bu kez metropolün özgür ruhuyla birleşiyor. 

 

Birbirinden farklı ürünleriyle her zevke hitap eden Zühre’nin kış pardösü ve kaban koleksiyonu, şıklığını tamamlamak isteyen kadınların kurtarıcısı oluyor. Dinamik metropol ruhundan ilham alan pardösü ve kaban modellerindeki kürk detayları iddialı ve elegan bir görünüm sunuyor. Zühre ‘Olduğum Gibi’ mottosuyla hazırladığı yeni sezon koleksiyonuyla modayı şehrin her köşesine taşıyor.


Kış modasına kürklü dokunuş


Kış aylarının vazgeçilmez parçalarından olan pardösü, mont ve kaban modellerini kadınların beğenisine sunan Zühre, muhafazakar modayı özgün tasarımlarla buluşturmaya devam ediyor. Hardaldan vizonun en canlı tonlarına kadar pek çok rengin hakim olduğu kürkler metropolün değişen ruhuna uyum sağlıyor.


Metropol ruhu muhafazakar modayla canlanıyor


Kış aylarında gardıroplarımızın mihenk taşı pardösü ve kaban modelleri, bu sezon Zühre’nin kış koleksiyonunda farklı bir görünüm kazanıyor. Alışılagelmiş detayların yanı sıra farklı dikiş teknikleri ve uygulamalarıyla da dikkat çeken pardösü ve kabanlar oversize, cocoon shape ve pileli modellere kadar birçok alternatifi koleksiyonuna yansıtıyor. Muhafazakar metropol kadınının moda anlayışı bu sezon Zühre ile canlanıyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ