Zamansız Formlara Yeni Yorum: DARK WONDER

Zamansız Formlara Yeni Yorum: DARK WONDER

Bu haber 33203 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

NetWork, Sonbahar/Kış 2018 kadın koleksiyonunda yer alan Dark Wonder teması, alışılagelmiş ceket ve etek takımlara zarif bir imza atıyor.

 

Temaya hakim olan siyah ve beyaz renkler bu zamansız parçaların temelini oluştururken, taşlı ve ışıltılı detaylar ise tasarımlarda mücevher etkisi yaratıyor. Aynı parçada kullanılan birbirinden farklı taşlardan düğmeler, tüvitlerin arasına incelikle örülen gold iplikler ve puantiye desenini daha da etkileyici kılan metalik tonlar bu ışıltıyı pekiştiriyor.

 

Işıltılı detayların yanı sıra siyahın zamansızlığından da ilham alan NetWork, bu temada net ve güçlü formların da altını çiziyor. Blazer ceket ve pantolon takımın maskülen duruşundan A formlu siyah deri eteğin modern tavrına kadar birçok iddialı görünüme yer veriyor.

 

Parçaların tamamında ya da küçük detaylarda kullanılan kadife dokular ise, Dark Wonder temasının başrol oyuncularından. Siyah ve beyazın cesur ayrıntılarla bir araya geldiği bu temada etek-ceket takımlar, tüvit elbiseler ve işleme detaylı gömlekler kış gardırobunun şık ve iddialı kurtarıcılarından biri olmaya aday.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ