‘Acıbadem Online’ Avrupa’nın en iyisi seçildi

‘Acıbadem Online’ Avrupa’nın en iyisi seçildi

Bu haber 33038 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

100’ü aşkın seçkin firmanın yarışmacı olarak katıldığı Avrupa İletişim Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nden Acıbadem Çağrı Merkezi, 3 ayrı kategoride 3 önemli ödülle döndü.

 

Acıbadem’in yenilikçi ve özgün projelerinden olan Acıbadem Online, “En Etkili Self Servis Girişimi” kategorisinde altın madalya aldı. Gümüş ve Jüri Özel Ödülü’nün de sahibi olan Acıbadem Çağrı Merkezi, başvurduğu kategorilerin tamamında finale kalan tek iletişim merkezi oldu ve yarışmada 3 ödülle taçlandırıldı.

 

Acıbadem Çağrı Merkezi, bu yıl 19.’su düzenlenen Avrupa İletişim Merkezi ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nden 3 ayrı kategoride altın, gümüş ve jüri özel ödülleriyle döndü. Acıbadem Çağrı ve Operasyon Merkezi Direktörü Elif Kurhan alınan bu 3 prestijli ödülle Acıbadem’in, ‘Çağrı Merkezi’ ve ‘Online hizmet’ alanında, en iyi hizmet kalitesine sahip olduğunun tescillendiğini belirtti.

 

Acıbadem Çağrı Merkezi, “En Etkili Self Servis Girişimi” kategorisinde ‘Acıbadem Online’ projesiyle altın; “En İyi Orta Ölçekli İletişim Merkezi” kategorisinde gümüş ve “En Etkili Öğrenme ve Geliştirme Girişimi” kategorisinde de “En Çok Tavsiye Edilen” başlığı altında jüri özel ödülüne layık görüldü.

 

19 yıldır sektörde büyük bir heyecanla sonuçları beklenen bu yarışmada, başvurdukları tüm kategorilerde finale kaldıklarını söyleyen Elif Kurhan sözlerine şöyle devam etti: “Yarışmanın 19 yıllık tarihinde Acıbadem olarak bir ilk’i başardık diyebiliriz. Şöyle ki; başvurduğumuz tüm kategorilerin tamamında finale kaldık. Aldığımız bu sonuç, yarışma düzenleyicileri tarafından ayrıca takdir edildi. Bu başarımızın ilk ve tek olduğunu belirttiler.”

 

Acıbadem Online “En Etkili Self Servis” ödülünün sahibi oldu

 

Acıbadem’in digital dünyadaki en etkin projelerinden olan ve ‘kişiye özel interaktif sağlık platformu’ olarak adlandırılan Acıbadem Online, “Avrupa’nın en etkili self servis girişimi” seçildi ve altın madalyayla ödüllendirildi. Acıbadem Online’ın bu ödülde öne çıkmasını sağlayan özellikleri ise şöyle sıralanıyor;

 

Online’a üye olan kişi; kendi randevusunu kendisi hızlıca alabiliyor

Kişi hastane kayıtlarına ve sağlık raporlarına kolayca ulaşabiliyor

Tıbbi geçmişini oluşturabiliyor ve tıbbi verilerini paylaşabiliyor

Doktoruna soru sorabiliyor ve cevap alabiliyor

Laboratuvar tetkik sonuçlarını görebiliyor

Kişi kendi sağlık takibini kendi yapabiliyor; randevu sonrası doktoru ne söyledi ve tavsiyeleri neler, ekranda görebiliyor

Ayrıca çocuğunu ya da ailesini de kendi ekranına ekleyerek, sadece kendisinin değil, onların da randevusunu alıp, sağlık göstergelerini takip edebiliyor

Kendisine özel sağlık planları oluşturabiliyor

Diğer hastanelerden aldığı raporları ekleyebiliyor

Sağlık randevularını takviminden otomatik görebiliyor

 

 Sağlık alanındaki tek kurum Acıbadem oldu  

 

Yarışmaya başvuranların büyük çoğunluğunu işi yalnızca çağrı merkezi olan şirketler oluşturuyor. Amerika, İngiltere, Hollanda, İrlanda gibi çağrı merkezlerinin odak noktası kabul edilen birçok ülkeyi 3 ayrı kategoride geride bırakan Acıbadem Çağrı Merkezi, sağlık grubu olarak yarışmaya katılan tek çağrı merkezi oldu.

 

Günde yaklaşık 15 bin çağrı yönettiklerini belirten Elif Kurhan, çağrı merkezi uygulamalarının beşiği kabul edilen İngiltere’de yerleşik bir organizasyondan ödül almalarının kendileri özel bir anlam taşıdığını ifade etti.

 

Başvuruların Eylül ayında İngiltere’den gelen jüri üyeleri tarafından büyük bir titizlikle yerinde gözlem ve denetlemelerle yapıldığını söyleyen Kurhan, jüri üyelerinin çalışanlar ve yöneticilerle birebir görüştüklerine dikkat çekti.

 

Ulusal ve uluslararası bazda web erişiminden canlı destek hizmetine ve Healthpoint’e kadar tam bir iletişim merkezi olarak hizmet veren Acıbadem Çağrı Merkezi’nin dünya çapındaki hizmet kalitesinin tescillediğinin altını çizen Kurhan, “Bu hizmeti verirken çalışanlarınızın nasıl bir ortamda çalıştığı çok önemli. Biz web erişiminden telefonla hizmet vermeye kadar birçok hizmetimiz için çok önemli yatırımlar yaptık. Yalnızca teknoloji ve inovasyona değil, çalışanlarımıza ve onların çalıştıkları ortamı en iyi hale getirmeye odaklandık. Sadece yurt içinde değil yurt dışındaki hizmetlerimize de büyük önem verdik. Aldığımız bu ödül, sadece Acıbadem Sağlık Grubu’nun değil, öncelikle Türkiye’nin ödülüdür. Gururluyuz!” dedi.

 

 

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ