Dünyayı Daha Yaşanabilir Yapıyorlar!

Dünyayı Daha Yaşanabilir Yapıyorlar!

Bu haber 20692 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bilgi Üniversitesi’nde düzenlenen gecede organizasyonu yürüten Doç. Dr. Itır Erhart bu organizasyonda yer alan iyilik kahramanlarının topluma umut olduklarının altını çizdi.

 

Kitapkoala.com ilk yılında yüzlerce hayvanın tedavisine destek vererek ve birçok okula ücretsiz kitap göndererek halkın da beğenisini kazanan bir proje olduğunu halk oylarıyla göstermiş oldu.

 

Selinay Şahin yaptığı konuşmada kitapkoala.com’un önemli bir hayalin gerçekleşmesi olduğunu, geleceğin distopya değil, ütopya olabileceğini ve bunun gibi organizasyonların artması durumunda dünyayı fayda şirketlerinin daha güzel bir yere dönüştürebileceğini ifade etti. Üstelik sokakta bir hayvanın acı çekerek günlerce dolaşmasını hiçbir vicdanın kabul etmemesi gerektiğini ve bu yüzden atılan her adımın şehirde hayatlarını cehenneme çevirdiğimiz bu canların acı çekmeden yaşayabilmelerinde etkili olacağını iletti.

 

Bilgi Üniversitesi’nin düzenlediği Bilgi Umut Var organizasyonu umut vadeden hikayelerin desteklenmesi, toplum tarafından bilinirliğinin artması ve yenilerinin teşvik edilmesine katkıda bulunmak, dünyanın iyi bir yer olduğuna olan inancımızı perçinlemek amacıyla İyilik Hikayeleri’ni ödüllendirdi. İyilik Hikayeleri’nin her biri yaşanmış ve güncel; BM’nin yoksulluğu ortadan kaldırmak, gezegenimizi korumak ve tüm insanların barış ve refah içinde yaşaması için belirlediği 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi’ni baz alan, umut veren, fark yaratan, ilham kaynağı olan içerikler olarak belirlendi ve halk oylamasına sunuldu.

 

Kitapkoala.com hakkında

 

Kitapkoala.com kitap satışı yapan bir e-ticaret sitesidir. Elde ettiği tüm geliri sokak hayvanlarının tedavisini finanse etmek için kullanmaktadır. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ