Güral Porselen  Caroline Kare Bone Serisi ile Zarif Sofralar

Güral Porselen Caroline Kare Bone Serisi ile Zarif Sofralar

Bu haber 12962 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“Caroline Kare Bone” pürüzsüz yüzeyi, krem rengi ve kare formuyla dikkat çeken seri alışılmışın dışında 61 parçadan oluşuyor.

 

Yıllara dayanan porselen deneyimini yüksek teknoloji ile buluşturarak yaşamı renklendiren tasarımları hayata geçiren Güral Porselen “Caroline Kare Bone” serisinin yeni tasarımları ile dikkat çekiyor. Misafirlerini sade, zarif ve şık bir sofrada ağırlamak isteyenler için mükemmel bir çözüm sunan “Caroline” serisinde; servis, yemek ve pasta tabakları ile kaselerden oluşan 12 kişilik, 61 parça ürün yer alıyor.

 

Ülkemizde ilk kez Güral Porselen’in üretimini gerçekleştirdiği, şeffaf, ışık geçirgen yapıya sahip, dayanıklı ve krem rengi ile zarif çizgideki Caroline serisinde yer alan tasarımlar, pürüzsüz yüzeyi sayesinde lekelenme yapmıyor. Sıcak, samimi ve şık sofralarda misafirleri ağırlamak için güzel bir seçenek yaratan Güral Porselen’in Caroline serisindeki ürünlere tüm satış noktalarından ulaşmak mümkün.  

 

 

Güral Porselen

 

1989 yılında kurulan ve 275.000 m2 alan üzerinde üretim yapan Güral Porselen; Kütahya'nın asırlara dayanan deneyiminin, nesiller boyu yaşatılan ustalığını 2000'li yılların teknolojisiyle birleştirmiş ve kusursuz porseleni yaratmayı başarmıştır. 52 ayrı ülkeye ihraç edilen Güral Porselen; başarıya endeksli şirket politikaları ve gerçekleştirdiği önemli yatırımlarla, globalleşen dünyada ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu taşımaktadır. Her geçen gün değişen ve gelişen trendleri yakından takip ederek, geliştirilen yaratıcı tasarımları, ar-ge'ye verdiği değer ve müşteri memnuniyeti odaklı stratejileriyle faaliyetlerini sürdüren Güral Porselen, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da lider porselen markaları arasında yerini almıştır.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ