FitChef’ten “kişiye özel beslenme” hediye edin!

FitChef’ten “kişiye özel beslenme” hediye edin!

Bu haber 12720 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yılbaşında klişe hediyeler vermekten sıkıldıysanız FitChef özenli ve düzenli beslenme alternatifleri sunuyor. Ekle-çıkar yaparak kişiye özel malzemeleri seçip kapıya teslim gönderebileceğiniz “İntolerans” menülerle sevdikleriniz için detayları düşündüğünüzü gösterebilirsiniz.

 

Sektörün öncü diyet yemek servisi markası FitChef yeni yılda da sizinle. Sevdiklerinize, onların en hassas yönlerini bile düşündüğünüzü göstermek için fitchef.com.tr’ye girip gramajı ve içeriği kişiye özel hazırlanan “İntolerans” menülerden birini oluşturarak adrese yönlendirmeniz yeterli.

 

Üstelik beslenme danışmanlığı hizmeti ile birlikte alacağınız menülerle yeni yılda sevdiklerinizin kalori kontrolü yapmasını da sağlayabilirsiniz. FitChef’in hijyenik mutfağında özenle hazırlanan nefis yemekleri farklı periyotlarda satın alarak adrese teslim edilmesini sağlayabilir, sevdiklerinizin yanında olamadığınızda bile iyi beslenmelerini düşündüğünüzü gösterebilirsiniz.

 

FitChef Hakkında:

 

FitChef insanların daha iyi ve daha besleyici yemekler yemeği hak ettiği düşünülerek 2011 yılında İstanbul Etiler’de kuruldu.

 

FitChef, tüm dünyada başarılı olmuş kişiye özel beslenme anlayışını Türkiye’ye getirmiştir. “Herkesin parmak izi farklı olduğu gibi yemesi gereken yemeklerde kişinin özelliklerine göre belirlenmeli ve birbirinden farklı olmalıdır” diyerek FitChef olarak kişiye özel yemekler hazırlıyor. Öncelikle FitChef diyetisyeni ile görüşüp vücut analizinizi yaptırarak beklentilerini paylaşan kişilerin günlük tüketmeleri gereken protein karbonhidrat ve yağ miktarı hesaplanıyor. Diyetisyen ile birlikte sevdikleri yemeklere göre kişiye özel menü oluşturuluyor. Yemekler her gün taze bir şekilde adresinize teslim ediliyor. 

 

Günümüzde başta profesyonel sporcular ve iş adamları ile dizi/sinema oyuncuları olmak üzere pek çok kişinin temiz, sağlıklı ve lezzetli yemek ihtiyacını gideren Fitchef, Türkiye’nin en çok tercih edilen sağlıklı mutfakları arasında yer alıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ