‘INCIA Well Aging Doğal Göz Çevresi Bakım Kremi’ ile cildiniz daha sağlıklı!.

‘INCIA Well Aging Doğal Göz Çevresi Bakım Kremi’ ile cildiniz daha sağlıklı!.

Bu haber 31524 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Çevreyi ve doğayı koruyan, yüzde 100 doğal cilt bakım, kişisel bakım ve ev bakım ürünleri üreten INCIA’nın yaşlanma etkilerini geciktirmeye yardımcı olan Well Aging ürünleri, doğanın mucizevi etkisiyle cildin yeniden canlanmasını ve ışıldamasını sağlıyor.

 


İçerisinde doğanın sunduğu en güçlü antiaging formülü olan üzüm çekirdeği yağını bulunduran ‘INCIA Well Aging Doğal Göz Çevresi Bakım Kremi’ E vitamini yağı ve Omega-6 yönünden zengin üzüm çekirdeği yağının etkileriyle cildi doğal yollarla koruma altına alıyor. Göz çevresinde oluşan koyu halkaları, şişlikleri önlemeye yardımcı olurken yaşlanma etkinlerini geciktiren INCIA Well Aging Doğal Göz Çevresi Bakım Kremi, yüksek antioksidan kapasitesi sayesinde cildin serbest radikallerle savaşabilmesini sağlıyor.


Cildinizin florası ile uyumlu

 

Ciltte yüksek oranda nem dengesini sağlayan hyaluronik asit uyarımını teşvik eden INCIA Well Aging Doğal Göz Çevresi Bakım Kremi yorgunluk belirtilerinin ortadan kalkmasına ve göz çevresindeki şişliğin görünümünün azalmasına yardımcı oluyor. At kestanesi ve ekinezya ekstresi, kafein ve hyaluronik asit içeren krem, özel formülü ile göz çevresine ihtiyacı olan bakımı sağlıyor.


 

Glohe Hakkında:

 

%100 doğal ürün pazarını geliştirmek ve bu pazarı yeniden tanımlamak için 2013 yılında kurulmuştur. İnsana ve doğaya özen gösteren Glohe, bütünüyle doğal bir hayat anlayışını inovasyonla birleştiren öncü bir kurum olma felsefesini benimsemiştir. Glohe, faaliyetlerine başladığı ilk günden itibaren deneyimli kadrosuyla AR-GE çalışmalarına ve ürün geliştirmeye odaklanmış ve sektöre BioArge Laboratuvarlarını kazandırmıştır. BioArge Laboratuvarları’nda geliştirdiği ve Tuzla’daki fabrikasında yeşil üretim ile ürettiği %100 doğal ürünlerle Glohe, kişisel ve ev bakım sektörüne doğanın bütün saflığını taşımayı hedefliyor. Birbirinden önemli buluşlara da imza atan GLOHE’nin tüm amacı, doğanın gücünü bilimle birleştirmektir.

 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ