Büyük beden tasarımlarla herkes için moda.

Büyük beden tasarımlarla herkes için moda.

Bu haber 21886 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Muhafazakâr modaya yenilikçi dokunuşlar veren Zühre, büyük beden kadınlara özel hazırladığı kalın pardösü ve kabanlarla kış koleksiyonunu güçlendiriyor. Şıklığın kilit parçaları dış giyim ürünlerini moda tutkunu büyük beden kadınlar için sunan Zühre, yeni yılın kış modasını özgün detaylarla buluşturuyor

 

Birbirinden farklı kombinleriyle her stile hitap eden Zühre’nin kışlık pardösü ve kaban koleksiyonu, kıyafet seçiminde büyük beden rahatlığını tercih eden kadınların da şıklığını tamamlıyor. Kurtarıcı parçalarıyla dinamik şehirlerin ruhuna özel büyük beden pardösü modellerinde nakış, arma, aplikasyon ve el boyama detayları dikkat çekiyor. Zühre’nin kış koleksiyonunda 46-56 ölçülerinde beden aralığı bulunan ürünler her zevke hitap etmeye hazır.


Muhafazakâr modaya büyük dokunuş


Son zamanlarda sezonun vazgeçilmez detaylarından olan kürk tasarımları Zühre’nin büyük beden pardösü ve kaban koleksiyonunda rengarenk modelleriyle karşımıza çıkıyor. Yakadan etek uçlarına, ceplerden manşetlere kadar birçok detayda ön planda olan kürkler, kışı sıcacık geçirmenizi sağlıyor.  Koleksiyonda yer alan; taş ve nakış işlemeli, kendine özgün el emeği etnik baskılar, giy çık tarzla tasarlanan ürünler her detayıyla farklı tarzlara hitap ediyor. Klasik koyu renkler yerine renkli kürklerin ve işlemelerin revaçta olduğu ürünler, şehir hayatının değişen ruhuna uyum sağlıyor.


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ