Marks & Spencer Nişantaşı Cıty’s Avm’de Açıldı!

Marks & Spencer Nişantaşı Cıty’s Avm’de Açıldı!

Bu haber 9806 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

1999 yılından bu yana Abdi İpekçi Caddesi’nde yer alan Marks & Spencer mağazası, bu kez 15 Ocak’tan itibaren Nişantaşı City’s AVM’de yeni konsepti ile müşterileri ile bir araya geliyor.

 

Şık ve modern dekorasyonu ile her ihtiyaca cevap verecek genişlikte tasarlanan    Marks&Spencer City’s mağazası, koleksiyonlarına en kolay ve rahat şekilde ulaşılmasını hedefleyerek, tüketicilerine uzun soluklu bir alışveriş deneyimi vaad ediyor.

 

Nişantaşı City’s Avm’de kadın, erkek, içgiyim ve çocuk koleksiyonları ile toplam 1000m2 ve 2 katta hizmet veren yeni konsept Marks & Spencer mağazası, ilkbahar  koleksiyonunu Türkiye’de ilk kez Citys mağazasında müşterileri ile buluşturuyor.

 

Fiba Perakende Grup Başkanı Oya Sener ve City’s Avm Pazarlama Müdürü Alkım Çetin’in yer aldığı Marks & Spencer mağaza açılışında, butik konsept ve yeni lokasyon heyecanı markanın sevenleri  ile paylaşıldı.


Marks & Spencer Hakkında

 

İkonik, İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim, kişisel bakım ve ev koleksiyonları yelpazesinde tüm dünyada müşterilerinin beğenisine sunuyor.

 

1884 yılından bu yana 135 yıllık tecrübesi, 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle Marks & Spencer, İngiltere'nin ve Dünya’nın öncü perakende zincirleri arasında bulunuyor.

 

Türkiye'de 1999 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 11 şehirde 49 mağazası ve online alışveriş sitesi ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor.

 

Marks & Spencer, herkesin gardırobunda bulunması gereken zamansız parçaları, günümüz modasını yakalayan modern tasarımlar ile harmanlayarak, koleksiyonlarının çok sesli yapısını sevenleri ile buluşturuyor.

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ