Hilton İstanbul Bosphorus’da Sömestr Tatilinin En Keyiflisi  “Kış Masalları Partisi”

Hilton İstanbul Bosphorus’da Sömestr Tatilinin En Keyiflisi “Kış Masalları Partisi”

Bu haber 25635 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

2 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek ve çocukların masal anlatımına dahil olabileceği Hilton İstanbul Bosphorus “Kış Masalları Partisi”, sömestr tatilindeki miniklere hayal dünyasının kapılarını aralarken; etkinlik bitiminde Bosphorus Terrace Restaurant’da bekleyen açık büfe menü, tüm katılımcılara tam anlamıyla bir ziyafet şöleni yaşatacak.

 

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus, yarıyıl tatilinde masal gibi bir gün geçirmek isteyen minikler için çok özel bir etkinliğe imza atıyor. KidsNook Masal Akademisi işbirliği ile 2 Şubat Cumartesi günü gerçekleşecek ve saat 12:00’de başlayacak olan “Kış Masalları Partisi” minik misafirlerin hayal dünyalarını geliştirirken; masal dinleme ve okuma alışkanlıklarına da olumlu etki yapacak.

 

3-7 yaş arası çocukların ebeveynleri ile birlikte katılabileceği “Kış Masalları Partisi”, interaktif ve eğlenceli bir etkinlik olma özelliğini taşıyor. Etkinlikte çocuklar okuma arkadaşlarını tasarlıyor; oluşturdukları bez bebekler ile kendi masal dünyalarını keşfedebiliyor.

 

Çocukların da masalın anlatımına dahil olduğu, eğlenceli etkinlik sonrası Hilton İstanbul Bosphorus’un Boğaz manzaralı Bosphorus Terrace Restaurant’ında zengin çeşitliliği ile baş döndüren açık büfe öğle yemeği, çocukları ve ebeveynlerini bekleyecek. 13:00-15:00 saatleri arasında gerçekleşecek bu muhteşem ziyafet şöleni esnasında, çocuk şarkılarının usta ismi müzisyen ve eğitim psikoloğu Banu Kanıbelli de çocuk şarkılarından oluşan repertuvarıyla mini bir konser verecek.

 

Sömestr tatilinde çocuklarınızla birlikte keyifli bir gün geçirebileceğiniz “Kış Masalları Partisi”, çocuklar için 85 TL; yetişkin misafirler için 150 TL. Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 315 60 14’ü arayabilir;  mesut.donder@hilton.com adresinde

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ