Prosegur Alarm’dan referanslı güvenlik dönemi.

Prosegur Alarm’dan referanslı güvenlik dönemi.

Bu haber 22038 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Taahhütsüz güvenlik ayrıcalığından sonra uyguladığı ‘Her arkadaş 1 ay avantaj’ kampanyasıyla Prosegur Alarm, mevcut abonenin referansıyla gelen her kullanıcıya ve referans gösteren aboneye bir ay ücretsiz hizmet sunuyor

 

Alarm hizmetlerinde 5 kıtada 24 ülkede dünyanın lider kuruluşlarından biri olan Prosegur; Türkiye’de güvenlik sektöründe 1+1 avantajlı referans kampanyası dönemini başlatıyor. Prosegur Alarm, standart paket veya diğer hizmetlerinden yararlanacak kişi ve kurumlara bir referans abone getirmeleri karşılığında ücretsiz bir ay hizmet sağlıyor. Hem Prosegur Alarm’ı tercih eden kişi, hem de referansının yararlanacağı ücretsiz hizmet kampanyası güvenlik ihtiyacına avantajlı çözüm ortağı oluyor.

 

Hem size, hem referansınıza ücretsiz güvenlik hizmeti

 

Prosegur Alarm; rakiplerinden ayrışan, dünya standartlarının üzerinde pek çok güvenlik çözümünü bir arada sunmaya devam ediyor. Standart Paket, Gece Görüş Kameralı Hareket Dedektörü, Anti-Sabotaj, Anti-Jammer ve taahhütsüz anlaşma gibi hizmet ayrıcalıklarına referans kampanyasını da ekleyen Prosegur Alarm, tüm müşterilerine 7/24 eksiksiz ve tam koruma sağlıyor. Prosegur Alarm’ın “Her arkadaş 1 ay avantaj” kampanyası, Prosegur’a aboneliği olan mevcut müşterilerin yanı sıra abone olacak yeni müşterileri de kapsıyor. Referans veren Prosegur müşterisi ve referans verilen yeni Prosegur müşterisi 1’er ay ücretsiz abonelik hediyesi kazanıyor.

 

31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak için kullanıcıların sadece referans bilgilerini paylaşarak, hem kendilerinin hem de referans gösterdiği kullanıcıların güvenliğini bir ay Prosegur Alarm’dan ücretsiz olarak karşılamaları mümkün. Eski ve yeni tüm müşterileri kapsayan kampanya, tercih edilecek tüm Prosegur hizmetlerinde geçerli oluyor. Kampanyadan yararlanacak kişilerin ücretsiz hizmeti, referans verilen tarihten sonraki ayda faturalarına yansıtılıyor.

 

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ