Lezita, Mickey Mouse ve Arkadaşları ile çocukların yemek saatlerini eğlenceye dönüştürüyor.

Lezita, Mickey Mouse ve Arkadaşları ile çocukların yemek saatlerini eğlenceye dönüştürüyor.

Bu haber 17850 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Çocuklar yarıyıl tatilinde Mickey Mouse ve Arkadaşları’nın eşlik ettiği, besleyici ve eğlenceli bir alternatif olan Piliç Nugget’lı yemek saatlerini sabırsızlıkla bekleyecek.


Türkiye’nin en sevilen piliç eti markalarından biri olan Lezita, yemek yemeyi çocuklar için eğlenceli hale getiriyor. Dünya devi The Walt Disney Company ile yapılan işbirliği kapsamında Türkiye’de bir ilke imza atan Lezita, Disney lisansıyla üretilen ve ambalajlarında Mickey Mouse ve Arkadaşları’nın yer aldığı piliç eti ürünlerini çocukların beğenisine sundu.


Yüksek protein değeri taşıyor


Disney’in efsane karakteri Mickey Mouse ile şekillendirilen Piliç Nugget’la çocuklara özellikle sömestr tatilinde besleyici, pratik, keyifli bir yemek alternatifi sunan Lezita, ebeveynlere de kolaylık getiriyor. Yüksek protein değeri taşıyan Disney temalı Piliç Nugget, trans yağ, koruyucu ve renklendirici madde içermiyor. Ebeveynler fırında ‘ısıt, ye’ pişirme yöntemiyle kolayca hazırladıkları Piliç Nugget’ı çocuklarına gönül rahatlığıyla sunarken, çocuklar da yemek saatlerini sabırsızlıkla bekliyor.

 

Lezita Hakkında


Türkiye’nin 53. büyük sanayi kuruluşu olan Abalıoğlu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Lezita, Abalıoğlu’nun sektördeki deneyiminden aldığı güçle piliç eti pazarında ilk 5, ileri işlenmiş yenilikçi ürünler pazarında ilk 2 oyuncudan biridir. İzmir-Kemalpaşa’da, toplam 100.000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en modern et entegre tesisinde piliç eti ve ileri işlenmiş et üretimi yapan Lezita, saatte 25.500, günde 400.000 adet üzerinde piliç işleme kapasitesine sahiptir.


2006 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyerek sektöründe en çok tercih edilen ve sevilen markalardan biri haline gelen Lezita, güçlü satış ağı sayesinde tüm Türkiye'deki ulusal ve yerel zincir mağazalarda, toplu tüketim ve perakende kanallarında ürünlerini tüketicilerle buluşturmaktadır.


Lezita; yenilikçi ürünlerinin itici gücüyle 2018 yılını sektörün üzerinde büyüme ile kapatırken, cirosunun önemli bir kısmını ileri işlenmiş ürünlerden elde etmektedir. Ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç eden ve 3000’den fazla kişiye iş olanağı sağlayan Lezita, yenilikçi atılımları ile pazar lideri olmayı hedeflemektedir.

 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ