Sevgililer Günü’nde “Kadınlar” tatlıya hayır diyemiyor!.

Sevgililer Günü’nde “Kadınlar” tatlıya hayır diyemiyor!.

Bu haber 13520 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Sevgililer Günü’nün yaklaşması ile birlikte planlar yapılmaya başlandı. Çok özel bir akşam yemeğinin ardından finali tatlı ile sonlandırmak vazgeçilmezler arasında yer alıyor. 

Sıkı perhiz yapanların özel günlerde yeme alışkanlıklarında değişiklikler yapıldığı zaman ne şekilde bir kalori değişimi oluşacağına yönelik kullanıcılarından çok soru aldıklarını söyleyen FitChef Uzman Diyetisyeni Özgül Yıldız, “Sevgililer Günü’nde fazla olmamak kaydı ile küçük değişiklikler yapılabilir. Hafta boyunca dengeli besinlerle beslenildiği takdirde bir porsiyon tatlının ya da lezzetli bir makarnanın zararı olmayacaktır. Yeme içme alışkanlığı ne olursa olsun Sevgililer Günü’nde mutlu anlar yaşanması ve hoş sohbetler ile keyifli vakit geçirilmesi önemli” dedi.

Sevgililer Günü’nde “Erkekler” diyetini bozmamakta kararlı

Spor rutinlerine ve beslenmelerine dikkat eden erkekler, özel günlerde bile diyetlerine devam ediyor. Beraber yenilen bir yemek ya da tatlı da kalori hesabı yaparak, yiyeceklerin sağlıklı olmasına özen gösteriyor. Erkekler, yemeklerini dışarıda yiyecek olsalar bile sağlıklı yemekleri tercih ediyorlar.

Kadınları küçük ödüllendirmeler motive ediyor

Kadınlar ne kadar diyetlerine dikkat etseler de tatlıya asla hayır diyemiyor. Küçük ödüllendirmelerin motiveyi artırdığını savunan kadın kullanıcılar, sonrasında sağlıklı yeme alışkanlıklarına geri dönerek ve spor yaparak bu küçük ödüllendirmeyi telafi ediyorlar.

FitChef hakkında:

FitChef insanların daha iyi ve daha besleyici yemekler yemeği hak ettiği düşünülerek 2011 yılında İstanbul Etiler’de kuruldu. FitChef, tüm dünyada başarılı olmuş kişiye özel beslenme anlayışını Türkiye’ye getirmiştir. “Herkesin parmak izi farklı olduğu gibi yemesi gereken yemeklerde kişinin özelliklerine göre belirlenmeli ve birbirinden farklı olmalıdır” diyerek FitChef olarak kişiye özel yemekler hazırlıyor. Öncelikle FitChef diyetisyeni ile görüşüp vücut analizinizi yaptırarak beklentilerini paylaşan kişilerin günlük tüketmeleri gereken protein karbonhidrat ve yağ miktarı hesaplanıyor. Diyetisyen ile birlikte sevdikleri yemeklere göre kişiye özel menü oluşturuluyor. Yemekler her gün taze bir şekilde adresinize teslim ediliyor. Günümüzde başta profesyonel sporcular ve iş adamları ile dizi/sinema oyuncuları olmak üzere pek çok kişinin temiz, sağlıklı ve lezzetli yemek ihtiyacını gideren Fitchef, Türkiye’nin en çok tercih edilen sağlıklı mutfakları arasında yer alıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ