Sevgiliye en özel hediye Madame Coco’dan

Sevgiliye en özel hediye Madame Coco’dan

Bu haber 30985 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Sevgililer Günü’nün yaklaşmasıyla çiftleri gecenin heyecanı ve hediye telaşı sarıyor. Madame Coco, sevgiliye hazırlanacak romantik bir akşam yemeği ve hediye alternatifleri için birbirinden farklı ürünler sunuyor.

Sevgililer Günü’ne sayılı günler kaldı. Sevgisini unutulmaz kılmak isteyenler için Madame Coco, bugüne özel sunduğu ürün seçenekleriyle çiftlerin heyecanına ortak oluyor. Mumdan kadehe, ev giyiminden resim çerçevelerine kadar aşkı simgeleyen ürünleriyle çiftlerin hediye seçimini hızlandırıyor. 

Sevgililer Günü yemeğine romantik dokunuşlar

14 Şubat’ta sevgilisine akşam yemeği sürprizi planlayan çiftlerin masalarına romantik dokunuşlar ekleyebileceği ürünler Madame Coco’da yer alıyor. Sevgililer Günü’nün leziz sofraları Madame Coco’nun zarif kadehleriyle tamamlanıyor. Renkli mumlardan örtülere, yemeklere lezzet katacak tencerelerden sunum tabaklarına kadar mutfağa dair her şeye tek bir mağazadan ulaşmak mümkün. 

Unutulmaz anıların kahramanı çerçeveler

Her zaman hatırlanacak, yüzde tebessüm bırakacak ve kalpleri eritecek çerçeve seçenekleri Madame Coco ile daha özel hale geliyor. Geceye özel olarak hazırlanan resimler, farklı boy ve desenlerdeki çerçevelerle Fransız romantizmini sürpriz anılara dönüştürüyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ