Mor Kitap Bursa’ya Geliyor!

Mor Kitap Bursa’ya Geliyor!

Bu haber 34469 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İlaçsız YaşamBitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi, Mutluluk Kürleri, Diyabet ve Zayıflama Kürleri kitaplarının yazarı Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, “Mutluluk için Sağlıklı Yaşam Planı” sunduğu, beşinci kitabı Mutluluk Kürleri 2 ile Bursa Kitap Fuar’ında okuyucularıyla buluşacak. 

TÜYAP Bursa Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi’nde 9-17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Bursa 17. Kitap Fuarı’nda Dr. Ümit Aktaş, 9 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te “Mutluluk Kürleri” başlıklı konuşmasını Çekirge Salonu’nda gerçekleştirecek. Konuşmasında ‘Sağlıklı Yaşam Planı’nın adımlarını ve inceliklerini anlatacak olan Dr. Aktaş, genç, yaşlı, kadın, erkek herkes için mutluluğun ve sağlığın başucu kitabı olarak kaleme aldığı “Mutluluk Kürleri 2” kitabın içeriğinde yer alan konulara konuşmasında yer verirken, katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

Konuşmasının ardından Dr. Ümit Aktaş, “Neden Hasta Oluyoruz?”, “Şifa Mutfağınızda”, “Sağlıklı Yaşam Stratejileri”, “Kronik Hatalıklara Doğal Çözümler” ve “Sağlığını Takviyelerle Destekle” bölümlerinin de yer aldığı Mutluluk Kürleri 2 kitabını Bursalılar için imzalayacak. 

Tam şifa için öneriler sunmanın yanı sıra koruyucu hekimliğin başucu kitabı olan, hızlı ve sonuç odaklı kürler ve tavsiyelerin yer aldığı Mutluluk Kürleri 2 kitabını imzalamak için Dr. Ümit Aktaş, saat 15:00’te, Salon 2 A-505’te yer alan Hayykitap standında olacak. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ