İş Bankası Kültür Yayınları’ndan iş dünyasında konuşma ve sunum hazırlama için rehber kitap; “Sunum Sanatı”

İş Bankası Kültür Yayınları’ndan iş dünyasında konuşma ve sunum hazırlama için rehber kitap; “Sunum Sanatı”

Bu haber 34885 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kitap, MTV ve BBC’deki yayınlarıyla üç milyondan fazla kişiye sunum yapmış Emma Ledden’in kendi yöntemi, hazırlıkları ve uzmanlık bilgilerini aktarıyor.

Sunum tekniklerini ve usta konuşmacıların sırlarını açıklayan kitap, sunumun nasıl oluşturulacağının yanı sıra izleyici kitlesine bir mesajın nasıl başarıyla aktarılabileceğine ilişkin parlak ipuçları ve stratejiler sunuyor. Emma Ledden profesyonel bir sunum için planlama, izleyici profili, mesaj ve görsellerin kilit noktalar olduğunu belirterek, geliştirdiği İzleyici Odaklı Sunum adlı özgün yaklaşımını Sunum Sanatı kitabında okurlarıyla paylaşıyor.

Kariyerinin hangi basamağında olursa olsun tüm profesyoneller için tavsiye edilen Sunum Sanatı, Hasan Candan’ın özenli çevirisiyle İş Bankası Kültür Yayınları etiketiyle tüm kitapçılarda…

Emma Ledden, uluslararası çok satan bir yazar, konuşmacı, sunucu ve iletişim ve öğrenme uzmanıdır. Kariyerine iki buçuk yıl süreyle İrlanda Ulusal Radyo ve Televizyonu’nda kendi programının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenerek başladı. MTV İngiltere için VJ adayı iki bin kişi içerisinden seçilerek, The Dancefloor Cahrt Show (Dans Pisti Listesi), Select, Weekend Edition (Hafta Sonu Baskısı), MTV News programlarını sundu. Sonrasında BBC’nin amiral gemisi olan Live and Kicking programının sunuculuğuna seçildi. Son on yıldır medyadan iş dünyasına geçen Ledden, kendi özel tecrübelerine dayanarak iş iletişiminde üç adımlı İzleyici Odaklı Sunum adlı özgün yaklaşımını geliştirdi. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ