Levi’s® Kadınların Kollektif Gücünü “I Shape My World” Kampanyasıyla Onurlandırdı.

Levi’s® Kadınların Kollektif Gücünü “I Shape My World” Kampanyasıyla Onurlandırdı.

Bu haber 26614 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Global kampanyanın Türkiye’den temsilcisi milli sporcumuz Şahika Ercümen’in katılımıyla 12 Mart Salı günü Zorlu Center Levi’s® mağazasında gerçekleşen bir etkinlikle hem kampanya hem de Dünya Kadınlar Günü kutlandı. 

Levi’s® Dünya Kadınlar Günü onuruna her gün dünyamızı ileriye taşıyan muhteşem kadınları kutlayan ve yücelten global “I Shape My World” (Dünyama Ben Yön Veriyorum) kampanyasını lanse etti. Ülkemizi serbest dalış alanında global spor platformlarında en iyi şekilde temsil eden, Şahika Ercümen, kampanyanın Türkiye’den temsilcisi oldu. Ercümen projeyle ilgili “Bu denli önem taşıyan ve başarılı kadın hikayelerine değer katan global bir kampanyanın parçası olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyorum.” dedi. Ayrıca Levi’s®, Şahika Ercümen’e 2019 boyunca Co-sponsor olduğunu da açıkladı. 

“I Shape My World” kampanyası, kadınların güçlenmesini ve değişime ilham verme kararlılığını kutluyor. Kampanya, global bir hareket başlatmak ya da kendi çevrelerinde küçük bir şeyi değiştirmek olsun kendi dünyalarında doğru olmadığını düşündükleri sorunları çözmek için aktif çaba gösteren kadınların hikayelerini anlatıyor. 2019 “I Shape My World” kampanyasına Türkiye, Hindistan, Meksika, Rusya, Tayland, ABD ve daha fazla ülkeden 40’ın üzerinde kadın katılıyor. Toplumdaki kadın kalıplarıyla mücadele etmekten gerçek anlamda inandıkları bir amacı savunmaya kadar çeşitli aksiyonlar alan bazı kadınlar ve dünyalarını nasıl şekillendirdikleri konu alıyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ