Güzellik ve Kişisel Bakımın  En İyileri Ödüllendirildi!

Güzellik ve Kişisel Bakımın En İyileri Ödüllendirildi!

Bu haber 23973 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Watsons tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım ödüllerinin beşincisi 21 Perşembe Raffles İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. İş ve cemiyet hayatından bir çok ünlü ismin katıldığı bu gecede kazanan ürünler ödüllerini aldı.

Watsons müşterileri, Watsons Card üyeleri, basın mensupları ve blogger’lar tarafından odul.watsons.com.tr üzerindengerçekleştirilen oylama ile 24 farklı kategoride 116 ürün değerlendirildi. 1.5 aylık oylama sürecinde 1 milyonun üzerinde oy kullanıldı. Ve 21 Mart Perşembe günü gerçekleştirilen ödül gecesinde en çok oyu olan ürünler ödüllerine kavuştu. 

 

İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı ödül töreni sonrasında Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş, “Watsons olarak bu yıl Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nin beşincisini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Sizden aldığımız güç ve motivasyon ile her yıl daha iyisini yapmak için var gücümüzle büyük bir istekle çalışıyoruz. Oylamaya katılan tüm Watsons müşterilerimize, bloggerlara ve basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 

Watsons Ödül töreninde yıldızlar geçidi…

 

Gecenin açılışını özel bir dans performansı ile Enis Arıkan yaptı. Dans şovunun ardından ödül törenini Enis Arıkan ve Burcu Esmersoy beraber sundular, eğlenceli sunumları sırasında misafirlere keyifli anlar yaşattılar.

 

Sertab Erener Serebral Palsili çocuklar için sahne aldı

 

Gecenin bir diğer önemli başlığı ise Ceyda Düvenci’nin Serebral Palsi için başlattığı sosyal sorumluluk farkındalık projesine dikkat çekmek için Sertap Erener’in Beşiktaş çocuk korosu ile beraber seslendirdiği “Elele” şarkısı oldu. 

 

Bu projenin bir parçası olarak Ceyda Düvenci’nın hazırlamış olduğu ve geliri 
1 Can Bin Umut Serebral Palsili Çocuklar Derneği’ne bağışlanacak olan Melimek Ajandaları konuklara dağıtıldı.

Evren Penez’in şarkıları eşliğinde renkli defile

 

Türkçe RAP müziğinin önemli isimlerinden Evren Penez, canlı renklerle yapılmış özel bir makyaj defilesi ile beraber sahne aldı. Makyaj tasarımcıları tarafından hazırlanan  makyajlar dinamik, dikkat çekici ve renkli bir görüntü yarattı. Evren Penez’in şarkılarıyla defile izleyicilere unutulmaz bir an yaşattı.

 

Kenan Doğulu sahnesinde Sertab’ı ağırladı

 

Pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu performansıyla geceye damgasını vururken, sürpriz bir ismi de sahnesine konuk etti. Kenan Doğulu son dönemde Sertab’ın Müzikali ile büyük beğeni toplayan Sertab Erener ile ilk defa birlikte sahne alarak bir düet gerçekleştirdi. Sanat dünyasında 25 yılı geride bırakan iki ünlü isim, sergiledikleri performansla uzun süre ayakta alkışlanarak konukların beğenisini topladı. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ