Sertab’ın Müzikali bu kez  Darüşşafaka yararına sahne aldı!

Sertab’ın Müzikali bu kez Darüşşafaka yararına sahne aldı!

Bu haber 25379 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

UNIQ Hall’da gerçekleşen etkinlikten elde edilen gelirle öğrencilerin eğitim aldığı bilgisayar laboratuvarı yenilenecek.

Türkiye’nin en önemli sanatçılarından Sertab Erener bu kez de 1863 yılından bu yana eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Darüşşafaka Cemiyeti için sahne aldı. Sanatseverlerin büyük ilgiyle takip ettiği ve her biri kapalı gişe oynayan “Sertab’ın Müzikali” projesi kapsamında eğitim sevdalılarıyla bir araya gelen Sertab Erener, en sevilen şarkılarını bu kez ‘eğitimde fırsat eşitliği’ için seslendirdi. Darüşşafaka öğrencilerinin de takip ettiği müzikal kapsamında, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Tahiroğlu ve Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Esra Ekmekçi Çalıcıoğlu, eğitime verdiği desteklerden dolayı Sertab Erener’e teşekkür plaketi takdim etti. 

Eğitim alanında Türkiye’nin ilk sivil toplum örgütü olan Darüşşafaka Cemiyeti’ne destekte bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Sertab Erener, “Eğitim ve sanatın bir ülkenin toplumsal kalkınmasının en önemli unsurlarından olduğuna inanıyorum. Daha önce de Darüşşafaka ile birlikte projelere imza attık, inanıyorum ki bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak benim için, ekibim için en büyük mutluluk. Bizlere bu fırsatı yarattığı için Darüşşafaka Cemiyeti’ne ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Bilgisayar Laboratuvarı Yenilenecek

1.000’in üzerinde müzikseverin takip ettiği müzikalden elde edilecek gelir, Darüşşafaka öğrencilerinin aldığı eğitimde teknolojik dönüşümün sağlanması için bilgisayar laboratuvarının yenilenmesinde kullanılacak.

Sertab’ın Müzikali Hakkında

Sertab’ın Müzikali, 2015'deki ilk gösterimden beri sürekli yenilenen, dönüştürülen ve geçmişin ruhunu bugüne, dansın canlılığı ile çağıran bir buluşma. Her sergilenme ile doğan bir gün gibi; her izleyenine getirdiği, her izleyenine kalan başka.   

Erener'in 90'lar ve 2000'ler adını verdiği 2 bölümden oluşan müzikalinde geçmişten günümüze en sevilen şarkıları, 7 kişilik profesyonel dansçı ekibinin şovuyla renkleniyor! Sertab Erener, her şarkının dönemine ve ruhuna ait 10 farklı kostüm giydiği gösterisi boyunca 37 şarkı seslendiriyor. Şarkıların her biri için titizlikle hazırlanan koreografiler ise Beyhan Murphy'e ait!

Sertab Erener’in “120 Dakika, Konser, Gösteri ve Ötesi” sloganıyla yola çıkan ve eşsiz ekip arkadaşlarının varlıkları ile ortak bir hayale dönüşen bu nefes kesen müzik ziyafeti sezon boyunca çeşitli sahnelerde devam edecek.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ