Thalia Natural Beauty Pearl & Peptide Reverse Age Serisi ile annenizin ışıltısına ışıltı katın!

Thalia Natural Beauty Pearl & Peptide Reverse Age Serisi ile annenizin ışıltısına ışıltı katın!

Bu haber 8301 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Annenizi, yoğun inci özleri içeren, peptit ve hyalüronik asitle güçlendirilen yaşlanma karşıtı Thalia Natural Beauty Pearl & Peptide Reverse Age Serisi ile Anneler Günü’nde daha da özel ve genç hissettirebilirsiniz. Üstelik 5-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında tüm ürünler yüzde 35 indirimli.

Yüzde 100 doğal ve yüzde 100 teknolojik ürünleriyle dikkat çeken Thalia Natural Beauty,Anneler Günü’nde canımızdan çok sevdiğimiz annelerimiz için harika bir seri öneriyor: Pearl & Peptide Reverse Age Serisi. Yoğun inci özleri içeren yaşlanma karşıtı bu seri; yüz temizleme köpüğü, tonik, yüz kremi, göz çevresi bakım kremi, yüz serumu ve uykuda güzellik maskesinden oluşuyor.

Thalia Natural Beauty Pearl & Peptide Reverse Age Serisi inci tozunun mükemmel dokunuşunu, aminoasitleri birbirine bağlayan peptitleri ve hyalüronik asidi buluşturarak gerçek bir güç birliği oluşturuyor.

Daha duru ve genç bir cilt

Dupduru pürüzsüz yüzeyiyle güzelliğin ve zarafetin sembolü olan, binlerce yıl boyunca kadınların boynunu ve parmaklarını süsleyen inci, öğütülerek elde edilen toz hali ve içeriğindeki özel bileşenlerle kozmetik sektörünün de vazgeçilmezlerinden biri. İçeriğinde mineral, protein ve 20’den fazla aminoasit bulunan incinin cilt üzerinde “canlandırıp sıkılaştırmak, kırışıklıkları azaltıp duruluk ve gençlik katmak” gibi etkileri mevcut.

Aminoasit moleküllerinden oluşan peptitlerin görevi, hücreler arasında ileticilik yapmak. Peptitler, metabolizmanın düzenlenmesinde aktif rol alıyorlar, üstelik antibakteriyeller. Bu özellikleri sayesinde peptitler, yaşlanma karşıtı ürünlerde kullanılıyor, kırışıklıkları azaltıyor, cildi nemlendirip sıkılaştırıyorlar.

Vücudun her dokusunda bulunan hyalüronik asit ise su içinde çözünüyor. Yaşın ilerlemesiyle birlikte vücut daha az hyalüronik asit üretmeye başlıyor, bu durum da kolajen yapısının bozulmasına ve cildin yaşlanmasına neden oluyor. Hyalüronik asit desteği cildi nemlendiriyor, pürüzsüzleştiriyor, sıkılaştırıyor ve tabii ki gençleştiriyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ