Lotus Body Mind’la Bireyler Ruh ve Beden Sağlığına Kavuşuyor!.

Lotus Body Mind’la Bireyler Ruh ve Beden Sağlığına Kavuşuyor!.

Bu haber 8245 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Lotus & Body Mind Sağlık ve Yaşam Merkezi  İnsan Varlığını Bir Bütün Olarak Gören,Fiziksel ve Ruhsal Yaşama Değer Veren Kuruluşlardan Biri

İçinde bulunduğumuz zamanda gelişen koşullar çerçevesinde sürdürdüğümüz yaşam şekilleri kendimizi hayattan uzaklaştırıyor. Bu oluşumlar bedenimizi ve ruhsal sağlığımızın bozulmasına neden oluyor.

Yaşam modellerimizin değişime uğraması sonucunda karmaşık kentleşmeye doğru yol alan mega kentlerde, kapalı yaşam alanlarında, hareketsiz geçen masa başı iş hayatımızda ve bunun uzantısı sonucunda bedenimizde oluşan çağımızı hastalığı stressle mücadele etmeye devam ediyoruz. 

Tüm bunları yaşamamak, sağlıklı bir vücut anatomisie sahip olmayı isteyenler için “Tuzla İstanbul Evora Kompeksi”nde faaliyette bulunan Lotus & Body Mind bu hizmetleri vermek için sizleri bekliyor. Profesyonel ekibi, kaliteli ve sıcak bir ortamda günlük stressten kurtulmayı spor, yoga yapmayı, pilatesin sihirli dünyasıyla tanışmayı isteyen herkesi burayı keşfetmeye davet ederek kapılarını açıyor. 

Lotus & Body Mind fiziksel aktivitelerin yanında insan varlığını bir bütün olarak görmeyi misyon edinmiş bir kuruluş olarak psikolojik destekler sağlamayı amaçlayan, bireysel psikoterapi, aile çiftleri terapisi, yaşam koçu hizmetleri veren bir merkez haline gelmiştir. 

Kuruluşun ana amaçlarından biri bireylerin çok sağlıklı bir ruh yapısına kavuşabilmeleri, aynı zamanda estetiksel bir bedene ve fiziğe; eerji ve huzurlu bir yaşam şekline kavuşturulmasını sağlamaktır. Hangi alanda olursa olsun “Öğrenmenin Yaşı Yoktur” düşüncesinden yola çıkarak çalışmalarına yön veren Lotus & Body Mind uzman ekibi bu deneyimlerini paylaşmayı yaşam felsefesi olarak kabul etmektedir. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ