Ramazan Bayramı alışverişi Zühre İstanbul’dan!.

Ramazan Bayramı alışverişi Zühre İstanbul’dan!.

Bu haber 11288 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Bu bayram Zühre İstanbul’un birbirinden şık tunik ve ikili takım modellerini, çanta ve eşarp koleksiyonu ile tamamlayabilirsiniz

Ramazan ayının gelmesiyle bayram alışverişi telaşı da başlıyor. Zühre İstanbul, bayramda yeni giysi alma geleneğine, bayrama özel koleksiyonuyla damgasını vuruyor. Zühre İstanbul’un yeni koleksiyonunda bayram ziyaretlerine uygun ikili takım, tuniklerin yanı sıra çanta ve eşarp modelleri de ön planda.

Bayramın kurtarıcı kombini ikili takımlar 

Etnik tasarımları özgün çizgilerle yeniden yorumlayan Zühre İstanbul; pul, payet, şifon ve baskılarla detaylanmış ikili takımlarıyla her kadına aradığı rahatlığı ve şıklığı sunuyor. Kombini kolay ve dökümlü kumaşlarla hazırlanan ikili takımlar, giy-çık şıklığın anahtarı oluyor.   

Aksesuarlarla canlanan modeller 

Zühre İstanbul, bayram kombinlerini kullanımı kolay ve zarif çanta modelleriyle canlandırırken, tunik giymeyi tercih eden kadınların stillerine çanta ve eşarp koleksiyonu ile son dokunuşu yapıyor.

Çanta koleksiyonunda günlük kullanıma uygun; clutch, büyük ebatlı el çantaları, tote, kova modelleri ise en çok tercih edilen seçenekler arasında öne çıkıyor. Sarı, mavi, papaya, kırmızı, mercan, yeşil, indigo, kiremit ve pastel tonlarının kullanıldığı Zühre İstanbul imzalı eşarplar ile baharın enerjisi stilinize yansıyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ