Su altında da şıklığınızdan ödün vermeyin!

Su altında da şıklığınızdan ödün vermeyin!

Bu haber 12481 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Zorlu 130 dayanıklılık homologasyon testinden başarıyla geçerek tek İsviçre saati özelliği kazanan I.N.O.X Profesyonel Dalgıç, modern tasarımı, turuncu ve lacivert rengiyle erkeklerin sportif ve modern tarzını tamamlıyor.

Hafif ve güçlü bir madde olan titanyumdan üretilen Victorinox Swiss Army I.N.O.X. su altı sporcularının tercihi oluyor. ISO 6425 sertifikasıyla dalış saatleri kategorisinde yer alan Victorinox Swiss Army I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç, sportif duruşu ve paracord ipinden olan kayışıyla kategorisindeki diğer saatlerden farklılaşıyor. 

Güçlendirilmiş kasasıyla 200 metre su basıncına karşı dayanıklılık kazanan saat, dalış kıyafetlerinin üzerinde güvenli bir şekilde durması için el yapımı paracord (paraşüt ipi) kayışa sahip. Hafif titanyum kasasını tamamlayan paracord (paraşüt ipi) kayışı saati benzerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri. Saatin cam bölümü, dalış sırasında net görüş sağlanması adına yansıma yapmayan safir kristal camdan üretiliyor.

Victorinox Swiss Army’nin iddialı saati I.N.O.X. Profesyonel Dalgıç hipoalerjenik kasasıyla da konforlu bir kullanım sağlıyor. İçindeki mekanizma sistemini gizleyen modern tasarım ile saat günlük kullanımda da erkeklerin şıklığını yansıtıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ