The House Hotel Karaköy’de Muhteşem Manzara Eşliğinde Küba Geceleri Devam Ediyor.

The House Hotel Karaköy’de Muhteşem Manzara Eşliğinde Küba Geceleri Devam Ediyor.

Bu haber 34290 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

The House Hotel Karaköy, teras katındaki Kasa Lokanta & Bar’da, Michelin yıldızlı İspanyol Şef Jaume Puigdengolas’ın özel menüsünün yanı sıra Küba geceleriyle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. 

Yenilikçi fikirleriyle turizm, otelcilik ve emlak sektörüne yeni bir vizyon getiren Kerten Hospitality’nin prestijli butik otel markası The House Hotel Karaköy’ün teras katında yer alan Kasa Lokanta & Bar, İstanbul’un keyfini çıkarmak isteyenler için mükemmel bir tercih. Michelin yıldızlı İspanyol Şef Jaume Puigdengolas’ın ziyaretçilere uluslararası bir gastronomi deneyimi yaşattığı Kasa Lokanta & Bar, şimdi de Çarşamba akşamları Küba geceleri ile keyifli bir atmosfer yaratıyor. 

Çarşambaları akşamları Küba müzik gecelerinin düzenlendiği Kasa Lokanta & Bar, tarihi yarımadaya kucak açan muhteşem manzarası ile dikkat çekiyor. İş toplantıları veya arkadaş buluşmaları için ideal olan mekan, Şef Jaume Puigdengolas’ın yerel lezzetlerle oluşturduğu eşsiz menüsüyle de gastronomi tutkunlarını cezbediyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ