Biberon seçiminizle bebeğinizin emme düzenini koruyun.

Biberon seçiminizle bebeğinizin emme düzenini koruyun.

Bu haber 30573 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Düzenli emen bebekler için kullanılacak biberonların bebeklerin emme düzenini koruması ve biberon ile emzirme arasında kolay geçişi desteklemesi en önemli noktalardır. Bu özelliğe dikkat ederek, bebeklerin sağlığı ve rahatı için en uygun olan biberon tercih edilmeli.

Emme Düzeni Olan Bebeklerin Biberonu Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?

Bebek beslenmesinde ailelerin hayatını kolaylaştıran biberonları seçerken bebeğinizin o dönemki alışkanlıklarını da göz önünde bulundurmalısınız. Emme düzeni oluşmuş bebeklerin biberon seçiminde bu düzenini koruyacak, anne memesini emerken uygulamış olduğu doğal beslenme tekniğini uygulayabileceği biberonlar tercih edilebilir. Wee Baby Natural Biberonlar geniş emzik yapısı, esnek ve yumuşak uçlarıyla dikkat çekerek emzirme ve biberon ile beslemenin birleştirilmesine yardımcı oluyor. 

Seçilen biberonların antikolik özellikli emziğe sahip olması da aranan özellikler arasında yer alıyor. Cam ve plastikten üretilen biberonların, plastik modellerinde BPA içermeyen ve gıdayla temas edebilen polipropilen malzeme kullanılması bebeklerin sağlıkları açısından oldukça önemli. 

Doğal beslenme hissi 

Wee Baby Natural Biberonlarını geniş emzik yapıları ile yumuşak ve esnek emzik uçlu biberonları doğal beslenme hissi yaratması açısından tercih edebilirsiniz. Böylelikle emzirme ve biberon ile beslenmeyi birleştirebilirsiniz. Aynı zamanda gaz yapmayan biberon seçimi kolik sıkıntısı çeken bebekler için ideal bir çözüm olacaktır.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ