Dünyanın En İyi Restoranlarının Tercihi  Nude!

Dünyanın En İyi Restoranlarının Tercihi Nude!

Bu haber 34498 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Gastronomi dünyasının en prestijli organizasyonlarından “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” (The World’s 50 Best Restaurants) ödül töreni, bu yıl Singapur’da gerçekleştirildi. Şişecam’ın global tasarım markası Nude ürünlerinin kullanıldığı organizasyonda, 3 Michelin yıldızlı Restaurant Mirazur Relais& Châteaux dünyanın en iyi restoranı seçildi.

Geçtiğimiz yıl listede üçüncü sırada yer alan 3 Michelin yıldızlı Restaurant Mirazur Relais & Châteaux, bu yıl listenin 1’inci sırasında yer aldı. Dünya genelinde ödüllü restoranlar tarafından tercih edilen Nude koleksiyonları, Mirazur Restoran’ın da ilk tercihi oldu. 

Kopenhag Geranium Restoran’dan Rasmus Kofoed, Lima Central Restoran’dan Pia ve Virgilio Martinez ile Bangkok Gaggan Restoran’dan Gaggan Anand gibi dünyanın en seçkin şeflerinin katıldığı organizasyonda, jüri üyelerine düzenlenen “Welcome Dinner” ve üç ayrı şefin önderliğinde gerçekleşen “3 Masterclass” etkinliği süresince de Nude kadehleri tercih edildi. 

Sıra dışı lezzetleri, şık ve yalın masa ürünleri ile buluşturan Mirazur Restoran’ın Şefi Mauro Colagreco, Nude koleksiyonlarını tercih etmesinin sebeplerini şu şekilde açıkladı: “Kalite, tutkunun ve adanmışlığın bir sonucudur. Detaylara gösterilen özen yüksek kaliteyi beraberinde getirir. İşte bu kalite, Nude Stem Zero şarap kadehlerine, uzmanlıkla yapılmış dekoratif tasarımlarından masa üstü ürünlerine ve aydınlatmalarına kadar tüm Nude ürünlerine duyduğum saf aşkın asıl nedeni. Nude yalın, güzel ve şık.”

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası Nude, dünyaca ünlü ve ödüllü restoranların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ