H&M Tüm Çocuk Ürünlerinde Tamamen Sürdürülebilir Kaynaklardan Elde Edilen Pamuk Kullanıyor.

H&M Tüm Çocuk Ürünlerinde Tamamen Sürdürülebilir Kaynaklardan Elde Edilen Pamuk Kullanıyor.

Bu haber 22094 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

H&M olarak, kıyafetlerimizi üretme şeklimizde hedeflediğimiz noktaya planladığımızdan DAHA ERKEN ulaşmış olduğumuzu bildirmekten gurur duyuyoruz. 

Kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatla sunan H&M, tüm çocuk ürünlerinde kullandığı pamuğun %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edildiğini paylaşmaktan büyük mutluluk duyar. Çocuklara daha güzel bir dünya bırakmak için sürdürülebilir bir moda geleceğine dönüşümün öncülüğünü üstlenen H&M’in 2020 hedefi tüm koleksiyonlarında kullandığı pamuğun 100% sürdürülebilir kaynaklardan elde edilmesi.

Sürdürülebilirlik vizyonu ve stratejisi ile modada döngüsel ekonomiye dikkat çeken H&M, hem bugün hem de gelecekte herkesin sürdürülebilir moda ve tasarıma erişmesi gerektiğine inanıyor. Sürekli olarak dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek ve daha sürdürülebilir bir gelecek oluşturmak kullandığı pamuğun çevreci şekilde yetiştirildiğinden ve kullanıldığından emin olmak istiyor ve bu konudaki çalışmalarına sürekli devam ediyor. 

H&M’in diğer sürdürülebilirlik hedeflerinin biri 2030’a kadar sadece yüzde 100 geri dönüştürülmüş veya sürdürülebilir kaynaklardan elde edilmiş materyaller kullanmak. 2040 hedefi ise tüm değer zincirinin iklim pozitif olması, yani salınımlar üzerinde net pozitif etkisi olmasını sağlamak. Bunu daha enerji tasarruflu olmaya, daha fazla yenilenebilir enerji kullanmaya ve iklim esnekliği aktivitelerine odaklanmaya çalışıp işin gerektirdiği salınımları sıfırlayarak yapmayı hedefliyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ