Kalıcı ve parlak renkler ile saçlarınız ışıldasın.

Kalıcı ve parlak renkler ile saçlarınız ışıldasın.

Bu haber 28051 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kadınların kendilerini ifade edebilmeleri için saç rengi de en az saç modeli kadar önemli. Bu noktada dikkat edilmesi gereken husus ise boya seçimi. Boya seçiminde öncelikle saça zarar vermemesi ve bakım yapması gibi özellikler ön plana çıkıyor. Morfose 10 saç boyası trendlere uygun farklı saç renklerini ve saçınızın ihtiyacı olan nemi kazanmasını sağlıyor.

Saçlarımızda canlı renkleri seviyoruz ve bu nedenle daha belirgin ve daha canlı olmasını istiyoruz. Morfose 10’un birbirinden farklı renk seçeneğiyle sağlıklı ve ışıltılı saçlara kavuşabilirsiniz.

Saçlarınız artık güçlü ve canlı!

Yoğun, parlak ve kalıcı renk çözümleri sunan Morfose, içeriğinde bulunan amino asitler sayesinde saç yapısını güçlendiriyor. Buğday, soya proteini ve yulaf özü bulunan yapısıyla destekleyici etki oluşturan Morfose 10, saçın güçlü ve canlı olmasını sağlıyor. Özel parfüm içeriği sayesinde amonyak kokusunu baskılayıcı etkisi olan boyalar, beyaz kapatma oranı ile kadınların vazgeçilmezi haline geliyor. Gönül rahatlığıyla uygulayabileceğiniz Morfose 10, UV ışınları ve fön gibi ısı gerektiren işlemlerde de koruyucu özelliğiyle ön plana çıkarak saç renginin korunmasını sağlıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ