KFC, Ankaralı gençlerle buluşuyor!

KFC, Ankaralı gençlerle buluşuyor!

Bu haber 12478 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

30 yıldır Türkiye’deki tavuk severleri 11 baharatlı gizli tarifiyle hazırlanmış tavukları ile buluşturan KFC, Ankara’ya geliyor. 

Türkiye’yi 30 yıldır parmak ısırtan lezzetleri ile buluşturan KFC, mobil bir mutfakla donattığı aracı ile “#KFCHeryerde” diyerek Ankara’daki üniversiteler ve alışveriş merkezlerini kapsayan bir roadshow gerçekleştiriyor. 

24 Ekim’de başlayacak ve 3 Kasım’a kadar devam edecek roadshow’un ilk durağı Ankara Gençlik Festivali olacak. Festivalin ardından 29 Ekim coşkusunu Cepa AVM’de tavuk severlerle paylaşacak ekip, ardından sırasıyla Hacettepe, Bilkent ve Gazi üniversitelerindeki gençlerle buluşacak. Etkinliğin son etabında Ankamall AVM ve Antares AVM yer alıyor.

10 gün boyunca devam edecek buluşmalarda Ankaralı misafirler, KFC’nin parmak ısırtan lezzetteki tavuklarını tatma imkânı bulacak ve markaya özel hazırlanmış eğlenceli oyunu oynayarak çeşitli hediyeleri kazanma şansı yakalayacak. 

Yum! Brands markası olan KFC, başarılarla dolu uzun tarihi ve yenilikçi yaklaşımıyla dünya çapında bir tavuk restoranı zinciridir. KFC’nin hikayesi 80 yıl önce kurucusu Harland Sanders’ın 11 baharatlı gizli tarif ve kendine özgü pişirme tekniğini geliştirmesiyle başladı. KFC, bugün hala kurucusunun miras bıraktığı parmak ısırtan lezzetini koruyor; ilk günkü tarif ve pişirme yöntemiyle hazırlanan benzersiz tavuklarını dünyanın 135 ülkesinde ve 22 binden fazla noktada, her gün milyonlarca tavuk severle buluşturuyor. KFC’nin parmak ısırtan lezzetinin sırrı yerli üretim tavukların 11 baharatlı gizli tarif ile mutfağındaki usta şefler tarafından günlük olarak hazırlanmasıdır. KFC bu özelliğiyle klasik fast-food zincirlerinden tamamen ayrılıyor.  

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ