Güzellik Dünyasında Çok Özel İşbirliği!.

Güzellik Dünyasında Çok Özel İşbirliği!.

Bu haber 14110 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

140 yıllık dünya markası Wella Professionals, geleceğin saç ve güzellik endüstrisindeki profesyonellerine verdiği uluslararası eğitimleriyleTürkiye’nin en yetkin güzellik akademisi Altier Academyile işbirliği protokolü imzaladı.

Saç ve güzellik alanındaki profesyonellere başarı ve gelişim sağlamak amacıyla en yüksek kalitede ürün ve hizmet sunan Wella Proffessional Türkiye, en üst düzey teknolojik donanıma sahip kuaförlük ve güzellik sınıflarında genç yeteneklerini uluslararası deneyimli uzman kadrosuyla geleceğe hazırlayan Altier Academy ile güçlerini birleştirerek işbirliği protokolü imzaladı.

Altier Academy Genel Müdürü Serkan Selamet konuyla ilgili olarak‘ Dünya lideri bir marka olan Wella Professional Türkiye ile güçlü bir dayanışma içerisinde ülkemizde özellikle uluslararası nitelikte bireyler yetiştirmeye çabaladığımız eğitimlerimizde, onları güçlendirmek ve daha etkin iş insanları olarak topluma kazandırmayı hedefliyoruz. Bu anlamda, Türkiye’nin saç ve güzellik sektöründe meslek edinmelerini sağlamanın yanı sıra ileride son trendleri ve teknolojik ürünleri anlayan, yapacağı işe global bir bakış açısıyla bakabilecek hayatlarında daha sağlam adımlarla yürümelerini amaçlıyoruz. Wella Professional Türkiye ile imzaladığımız protokolü birlikte hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Tüm Wella Professional Türkiye ailesine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye’de güzellik alanını her açıdan ele alarak fark yaratan yenilikçi proje ve son trend akademik uygulamaları hayata geçiren Altier Academy, Wella Professional Türkiye ile yaptığı işbirliği protokülü kapsamında geleceğin profesyonellerini son trendlere hakim global içeriklerle dünya standartlarında yetiştirecek.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ