İsfanbul AVM’den farkındalık yaratan etkinlik.

İsfanbul AVM’den farkındalık yaratan etkinlik.

Bu haber 10366 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İsfanbul AVM,Down sendromu konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan ve TRT Çocuk’ta yayınlanan çizgi filmi karakteri ‘Kardeşim Ozi’ ile minikleri bir araya getirdi. Kalpleri ısıtan hikayelerle çocukları karşılayan Kardeşim Ozi etkinliğine, Eyüpsultan Belediyesi Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören 100 down sendromlu çocuk da katıldı.

Bugün dünyada her 59 çocuktan 1’i otizm riski ile doğuyor ve bu rakam her yıl artış eğilimi gösteriyor. Bu bilinçle İsfanbul Alışveriş Merkezi, 300 çocuğun katılımıyla, down sendromu konusunda farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanmış ve TRT Çocuk’ta yayınlanan çizgi film karakteri ‘Kardeşim Ozi’ ile minikleri bir araya getirdi. Eyüpsultan Belediyesi ile yapılan işbirliği kapsamında Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören 100 down sendromlu çocuk da etkinliğe katıldı.

İsfanbul AVM’de 16-17 Kasım tarihleri arasında 3 farklı seansta ücretsiz olarak tüm misafirlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, kalpleri ısıtacak hikayelerle çocukların down sendromu hakkında bilinçlenmesini sağlarken renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ