Kahve Dünyası’ndan İçinden Lezzet Taşan Yılbaşı Kutuları!

Kahve Dünyası’ndan İçinden Lezzet Taşan Yılbaşı Kutuları!

Bu haber 17341 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, sevdiklerine leziz bir yılbaşı hediyesi vermek isteyenler için yılbaşı kutuları hazırladı. 

Şık tasarımlarıyla yeni yıl ruhunu yansıtan kutular, içlerindeki spesiyal çikolatalar, drajeler, Türk kahvesi ve sıcak içeceklerle ise lezzeti doruğa taşıyor. Tüm Kahve Dünyası mağazalarında satışa sunulan kutular, online satış mağazası www.kahvedunyasi.com üzerinden alındığında ise not ve fotoğraf eklenerek daha özel bir hediyeye dönüştürülebiliyor!

Renkleri ve desenleriyle yeni yıl neşesini yansıtan yılbaşı kutularında, büyük ve küçük olmak üzere iki seçenek sunuluyor. Spesiyal çeşitlerden drajelere uzanan çikolatalar damaklarda unutulmaz bir tat bırakırken iki kutuda da yer alan Türk kahvesi, sahlep ve sıcak çikolata her yudumda ayrı bir keyif yaşatıyor.

Çikolatanın ötesinde lezzetler

Kahve Dünyası’nın büyük yılbaşı kutusunda; bitter veya sütlü yumuşacık dolgusunun lezzeti, fındık, Antep fıstığı veya frambuaz ile katlanan Lavi; Hindistan cevizi veya kakao kaplı, bitter ya da sütlü çikolata dolgulu Trüf; taze ve çifte kavrulmuş fındıktan üretilen El Yapımı Fındık Kreması; çikolatanın dayanılmaz lezzetinin dolgun meyve aromasıyla zenginleştiği Bitter Çikolata Kaplı Çubuk Portakal; Gaziantep’in meşhur kırmızı fıstıklarını sütlü veya bitter çeşitleriyle yeniden yorumlayan Roche; doğal turna yemişi meyvelerinin kurutulup çikolata ile kaplandığı Frutibon Cranberry Bitter ile birlikte,yoğun Antep fıstığı ve fıstık ezmesi içeriğiyle klasik gofretlerin çok ötesinde bir tat sunan Gofrik’in sütlü ve bitter çeşitleri yer alıyor. 

Spesiyal çikolatalardan enfes atıştırmalıklara

Küçük yılbaşı kutusunda ise Lavi ve Gofrik çeşitlerinin yanı sıra; bademden çileğe, karamelden tropikal meyvelere birbirinden özel lezzetlerin Kahve Dünyası çikolatası ile buluştuğu Spesiyal; lezizfındıkların çikolata ile kaplandığı Fındıklı Çikolatalı Draje ve içi çıtır çıtır bisküvi, dışı çikolata kaplı enfes atıştırmalık Bonte bulunuyor.

Online sipariş ile hediyenizi kişiselleştirin!

Özel yılbaşı kutuları, Kahve Dünyası’nın tüm mağazalarının yanı sıra, online satış mağazası www.kahvedunyasi.com adresinde de satışa sunuluyor. Online satış mağazasından saat 12.00’ye kadar verilen hediye siparişleri İstanbul içinde aynı gün adrese, diğer şehirlerde ise aynı gün kargoya teslim ediliyor. Üstelik yine online satış mağazasından verilen siparişlere ücretsiz olarak not ve fotoğraf eklenerek hediyeyi kişiselleştirme fırsatı sunuluyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ