Madame Tussuads İstanbul gişelerinden 1 bilet alan fizy Üyelerine 1 bilet bedava!

Madame Tussuads İstanbul gişelerinden 1 bilet alan fizy Üyelerine 1 bilet bedava!

Bu haber 7071 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dünyadan ve Türkiye’den çok sayıda ünlü ismin figürüne ev sahipliği yapan Madame Tussauds İstanbul, 20 Aralık 2019 - 29 Şubat 2020 tarihleri arasında fizy üyelerine çok özel bir kampanya sunuyor. 

250 yıllık tarihiyle dünya yıldızlarının balmumu figürlerini hayranlarıyla bir araya getiren Madame Tussauds İstanbul, Türkiye’nin en popüler diital müzik platformlarından biri olan fizy ile işbirliği kapsamında 30 Aralık 2019 - 29 Şubat 2020 tarihleri arasında gişeden bilet alan fizy üyelerini 1 bedava bilet sürprizi ile karşılıyor. fizy uygulaması içerisinden alacakları kodu gişe görevlisine ileten fizy üyeleri, 1 bilet satın aldıklarında 2. bilet kendilerine hediye ediliyor. 

Madame Tussauds İstanbul’da “Yıldızlarla Yıldız Olun!”

Madame Tussauds İstanbul; farklı zamanlarda farklı coğrafyalarda yaşamış tarih, kültür-sanat, bilim, spor ve eğlence alanlarında dünyaca ünlü isimlerin balmumu figürlerini interaktif bir eğlence ortamında hayranlarıyla buluşturuyor. Madame Tussauds İstanbul’da; Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Zeki Müren, Müslüm Gürses, Cristiano Ronaldo, Murat Boz, Beren Saat, Justin Bieber, Brad Pitt, Julia Roberts, Madonna, Shrek, Albert Einstein, Steve Jobs gibi 70’ten fazla ünlünün balmumu figürü yer alıyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ