İstanbul Yine Sallandı!.

İstanbul Yine Sallandı!.

Bu haber 8780 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Marmara Bölgesi Silivri açıklarında ve 16 Km. derinliğinde saat 16.37 sularında 4.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

İstanbul’da meydana gelen 4.7 şiddetinde oluşan depremle ilgili uzmanlar yorum ve tahminlerde bulundu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Marmara Denizi’nde olan deprem sonrasında her hangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildiriminde bulundu.

AFAD yetkilileri gelişmelerin yakından takip edildiğini belirtti. Bu arada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’da yaptığı açıklamada; “Marmara açıklarında oluşan 4.7 büyüklüğündeki depremden ötürü vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlgili tüm birimlerimizle gelişmeleri takip  ediyoruz” açıklamasında bulundu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise yaptığı açıklamada; “Marmara Denizi’nde başta İstanbul olmak üzere yakın illerde hissedilen 4.7 büyüklüğünde deprem oluşmuştur. Bu konuda vatandaşlarımıza bilgi vermeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ise; “Marmara Silivri açıklarında 16 Km. derinliğinde 4.7 şiddetinde meydana gelen deprem sonrasında AKOM koordinasyonundaki ekiplerimiz görev başındadır. Şu anda olumsuz yaşanan bir durum söz konusu değil. İstanbullularımıza geçmiş olsun” dileklerinde bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz: “Silivri’de herhangi bir yıkım söz konusu değil. Can kaybı yok. Herkese geçmiş olsun” dedi.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ