Keyifli bir yemek için çatal bıçak setinizi iyi seçin!

Keyifli bir yemek için çatal bıçak setinizi iyi seçin!

Bu haber 18494 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yemek yerken kullandığımız araç gereçlerin kaliteli olması yemeğin kalitesini de artırmaya yardımcı oluyor. Özenle hazırlanan bir biftek yemeğinde kullanılan çatal ve bıçağın ergonomik yapısının yanında kolay kullanım özelliğinin de olması gerekiyor. 

Et yemekleri güzeldir fakat kesimi ve yenmesi her zaman uzun uğraş gerektirir. Kesilmesi zahmetli et yemekleri için kolay kesim sağlayan ürünler tercih edilmeli. Tramontina Churrasco bıçaklar ile etleri kusursuz şekilde keserek yemeğinizin lezzetine lezzet katabilirsiniz.

Paslanmaz çelik, suya ve darbeye dayanıklı yapısıyla farkını ortaya koyan çatak ve bıçaklar, 20,7 cm uzunluğuyla kolay kullanım sağlıyor. Isıl işlem, bıçak ağzına sağlamlık katarken aynı zamanda alüminyum perçinler tutturulmuş işlemeli polywood sapı, Tramontina Churrasco bıçaklar ve çatallarının kalitesini gözler önüne seriyor. Tramontina Churrasco 12’li Çatal-Bıçak Set, darbe ve yüksek sıcaklıklara dayanıklı olmasının yanında bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliğiyle yemekseverlerin vazgeçilmezi oluyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ