Biyofilik Tasarım Tutkunu Ünlüler HOM Design Center’da buluştu.

Biyofilik Tasarım Tutkunu Ünlüler HOM Design Center’da buluştu.

Bu haber 13598 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tasarım ve dekorasyon dünyasının seçkin markalarını aynı çatı altında buluşturan konsept alışveriş merkezi HOM Design Center, “Tasarım ve Dekorasyonda Yeni Trend: Biyofili” etkinliğine ev sahipliği yaptı. 

Etkinlikte mimarlar, sosyal medya ünlüleri, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri, yakın geleceğin trend yaşam biçimi Biyofili’yi, bu trendin Türkiye’deki en sıkı takipçi ve uygulayıcılarından gazeteci Onur Baştürk ile keşfetti. Davetliler arasında bulunan Gonca Vuslateri, Tanem Sivar, Cansu Eroğlu, Ayşe Kucuroğlu, Güllü Aybar, biyofilik tasarıma uygun dekore edilen özel tasarım köşelerine büyük ilgi gösterdi.

Biyofilik tasarım, insanın doğa sevgisine ve doğayla bütünleşme ihtiyacına yanıt veren, ilhamını doğadan alan, çevreyle dost mekânlar tasarlamak, insanın kendini doğaya daha yakın hissettiği yaşam alanları oluşturmak anlamına geliyor. Biyofilik tasarımlarda taş, cilasız ahşap, odun, yün, keçe, bambu, terakota, taş mozaik, cam gibi doğal ve ham materyaller tercih ediliyor. HOM Design Center’daki markaların biyofilik tasarıma uygun ürünlerinden bir seçkiyle oluşturulan etkinlik mekânı, dekorasyonuyla da davetlilerden büyük beğeni topladı. Biyofilik tasarımın mekâna nasıl farklı bir enerji kattığını deneyimlemek isteyen tasarımseverler de HOM Design Center’daki bu özel sergi alanını ücretsiz ziyaret edebilecek.

HOM Design Center; sadece alışveriş değil, bilgi üretim ve paylaşım merkezi

HOM Design Center’ın sadece konsept bir alışveriş merkezi olmadığını, aynı zamanda tasarım ve dekorasyon alanında bir bilgi üretim ve paylaşım merkezi olarak konumlanmayı amaçladığını vurgulayan Eroğlu Holding Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Zeynep Tezerdi şunları ifade etti: 

“Eroğlu Holding’in İstanbul’a kazandırdığı imza projelerden Skyland İstanbul’un içinde yer alan HOM Design Center, marka ve ürün çeşitliliği açısından sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin, hatta Ortadoğu’nun en zengin tasarım ve dekorasyon seçkisine sahip alışveriş merkezi. Bununla gurur duyuyoruz. HOM Design Center’ı bir alışveriş merkezi olmanın ötesinde, tasarım ve dekorasyona dair her türlü bilginin üretildiği ve paylaşıldığı bir üs haline getirmeyi hedefliyoruz. Dünyadaki yeni trendlerin Türkiye’ye de taşınması, tasarım ve dekorasyon meraklılarıyla buluşturulması için çalışıyoruz.”

HOM Design Center’ın marka ve ürün çeşitliliğiyle farklı tarzlara uygun tasarım ve dekorasyon seçenekleriyle ön plana çıktığını belirten Tezerdi, “Tasarım ve dekorasyon, sadece bir alım gücü meselesi değil, bir zevk, ilgi meselesidir. Biz de her gelir grubuna ve zevke seslenen ve bunu yaparken kalitesinden ve özgünlüğünden ödün vermeyen markalarla çalışıyoruz” diye konuştu. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ