Koton 2020 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu  Günlük Stili Trendlerle Buluşturuyor.

Koton 2020 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu Günlük Stili Trendlerle Buluşturuyor.

Bu haber 10349 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Koton’un 2020 İlkbahar/Yaz sezonu Erkek Koleksiyonu, stil sahibi erkeklere ilham onlarca alternatif sunuyor.Günlük stili en moda detaylarla buluşturan koleksiyonda, yumuşak kumaşlarla birlikte ceket-tişört ikilisi ön plana çıkıyor.

Stil alternatiflerini trend detaylarla bir araya getiren koleksiyonda, chino pantolonlar ve takım elbiseler ile baskılı tişört ve sweatshirt birlikteliği dikkat çekiyor.

Yumuşak ve rahat kumaş kullanımlarının etkili olduğu sezonda, keten ve pamuk gibi kumaşlarla günlük şık giyime şık ve modern dokunuşlar yer alıyor. Kolej, Retro, Utility gibi özel temalarla bahara renk ve konfor katan koleksiyonda, haki ve tonları, karamel, bej, bordo, beyaz, mavi ve siyahın hakimiyeti görülüyor. 

Pantolonlarda Rahatlık ve Tarz Ön Planda

Yeni sezonda chino pantolonlar, sezonun en kilit tasarımlarından oluyor. Kolej trendini yansıtan büyük harf baskılı tişört ve sweatshirtler ile kombinlenebilen rahat kumaşlardan şık pantolonlar, yumuşak doku ve renkleriyle de dikkat çekiyor. Şehir şıklığının olmazsa olmazı takım elbiseler ise koleksiyonda keten ve pamuk gibi doğal kumaşlarla; karamel, bej, kahverengi, bordo ve soluk kırmızı gibi yumuşak renklerle geri dönüyor. 

Retro Etkisi Sezona Damgasını Vuruyor

Retro etkisinin görüldüğü baskılı tişörtler ve renkli gömlekler Koton 2020 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’yla sezona damgasını vururken, beyaz keten ile mavi-beyaz çizgilere odaklanarak plaj etkisi yaratan tasarımlar koleksiyona yepyeni bir dokunuş sağlıyor. Gömleklerde siyah beyaz veya indigo renklerde geri dönen bandana baskısı, tek-ton ve ekose desenler ise erkek stiline alışılmışın dışında bir şıklık katıyor.

Yeni sezon erkek modasının nabzını tutan 2020 Koton İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ