Evde kalan çocuklara sesli kitap hediyesi.

Evde kalan çocuklara sesli kitap hediyesi.

Bu haber 13726 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Audioteka ile çocuklar, kendilerine özel yerli ve yabancı onlarca içerik arasından istediklerini seçerek, aileleriyle birlikte hem eğlenecek hem de hayal güçlerini geliştirecek. 

Ulusal ve uluslararası alanda 10 binlerce sesli kitap içeriğine sahip olan Audioteka, çocukların gelişimine ve ailelerin ekonomisine kaktı sağlamak amacıyla Nisan ayında hayata geçirdiği hediye çocuk içerikleri kampanyasına Mayıs ayında da devam edecek. Çocuklar Nisan ayında olduğu gibi Mayıs ayında da Audioteka’nın kendilerine hediye ettiği ücretsiz içerikler ile gün boyu eğlenceli vakit geçirecek. 

Nisan ayında 1 yıla eş değer sesli içerik dinledik

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Audioteka Türkiye Genel Müdürü Göktuğ Okan Oğuz, “Audioteka olarak her zaman, içinde bulunduğumuz toplumun hassasiyetlerini gözeten ve onlara destek olan bir yapıda olduk. Bu doğrultuda Nisan ayında evlerde kalan çocuklarımız ve aileleri için ücretsiz yayınladığımız sesli çocuk içeriklerimiz toplamda 600 bin dakikadan fazla dinlendi. Yani çocuklarımız 1 yıla eş değer bir dinlemeyi sadece 1 ayda gerçekleştirdiler. Biz de yaşanan bu ilgiyle birlikte çocuklarımıza hediye içeriklerimizi Mayıs ayı sonuna kadar uzatma kararı aldık. Mayıs ayında da dinlenme sürelerinde ciddi artış bekliyoruz. Audioteka olarak geleceğimiz olan çocuklarımız için yeni içerikler üretmeye devam edeceğiz. Onların yeni şeyler öğrenmesine ve hayal gücü gelişimlerine katkı sağlamaktan son derece mutluyuz. Ücretsiz çocuk içeriklerimize ulaşmak isteyen anne ve babalar Audioteka uygulamasını indirerek sisteme kayıt olmadan dinleyebilirler“dedi. 

Audioteka’da, çocuklara özel; Türk ve dünya klasiklerine, romanlardan masallara kadar 250’den fazla sesli içerik bulunuyor.  Çocuklar kendilerine özel hazırlanan ve seslendirilen, Limon ile Zeytin, Robinson Crusoe, Üç Silahşör ve Peppe’nin birbirinden eğlenceli sesli içerikleriyle maceradan maceraya koşabilirler.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ