Nude’un Yalın Tasarımları İle Balkonlarda Şıklık.

Nude’un Yalın Tasarımları İle Balkonlarda Şıklık.

Bu haber 28197 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası Nude’un birbirinden özel tasarımları ile balkon veya bahçe keyfi ikiye katlanıyor. 

Pentagon Design tarafından Nude için tasarlanan Bubble koleksiyonu, neşeli ve modern tasarımı ile öne çıkıyor. Sadelikle şıklığı ortak bir noktada buluşturmayı başaran bu özel vazolar, cam üfleme ustaları tarafından kalıp kullanılmadan ince el işçiliği ile üretiliyor. Böylece her bir parça farklı ve özgün bir tasarıma sahip oluyor. Eğer siz de balkon dekorasyonunuzda farklı bir dokunuş arıyorsanız, Bubble vazoların soft gri veya mavi rengini tercih edebilirsiniz.

NUDE / Şık detaylarıyla eşsiz Magnolia koleksiyonu 

Nude Design Team imzasını taşıyan Magnolia koleksiyonu, zarif ve çarpıcı tasarımıyla hem çiçek aranjmanlarınızı tamamlıyor hem de balkon veya bahçe dekorasyonunuza farklı bir hava katıyor. El yapımı vazoların üst kısmı beyaz, pembe veya mavi renkteyken alt kısmı içindekileri göstermesi amacıyla şeffaf olarak tasarlanıyor. Magnolia koleksiyonunda, üretim tekniği nedeniyle hiçbir parça diğerinin aynısı olamıyor. 

NUDE / Layers vazolar ile neşeli balkonlar

Defne Koz’un Nude için tasarladığı Layers vazo koleksiyonu, renkleri ve ışık kırılımlarını mekana yayma özelliğine sahip. Çeşitli yarı saydam formların iç içe geçebilmesine olanak sağlayan bir tasarıma sahip olan cam vazo koleksiyonu, bulunduğu ortama farklı bir boyut katıyor. Layers koleksiyonu beyaz, gri, mavi, amber, altın ve platin renklerinde ve üç farklı formda vazo içeriyor.

NUDE / Zıtlıkların uyumu ile Blade koleksiyonu

Pentagon Design’ın Nude’a özel tasarladığı Blade koleksiyonu, camın özelliklerine başkaldıran bir tasarım anlayışıyla, yumuşaklıkla sertliği, keskinlikle de zarafeti bir araya getirerek zıtlıkların uyumunu yakalıyor. İlhamını sanatın ari renklerinden alan Blade koleksiyonu ile siz de balkon veya bahçenize ayrı bir hava katabilirsiniz. 

NUDE / Duyulara hitap eden Opti koleksiyonu

Endüstriyel tasarımcı Defne Koz tarafından Nude için tasarlanan Opti koleksiyonu, duyusal dikey dalgalanma efekti ile durduğu yüzey üzerinde hipnotik gölgeler bırakıyor. Vazo ve kaselerden oluşan koleksiyondaki her bir parçanın kavisli şekli ise Defne Koz’un dizayn stilini yansıtıyor. Bahçe vey balkonunuzda büyülü bir hava yaratmak isterseniz Nude Opti koleksiyonu sizin için mükemmel bir seçim olabilir.    

NUDE / Doğanın güzelliğini yansıtan Eden Terrarium 

Nude Tasarım Ekibi’nden Burcu Akbulut tasarımı Eden Terrariumlar, bulunduğu ortama nefes aldıracak iki farklı boyutuyla sukulentler için çok şık bir seçenek sunuyor. Siz de Eden Terrarium’lar ile doğanın güzelliğini yaşam alanınıza taşıyabilirsiniz. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ