Saatiniz de sizin kadar dayanıklı olsun!

Saatiniz de sizin kadar dayanıklı olsun!

Bu haber 25015 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Saatlerimiz artık rengiyle kişiliğimizi, tasarımlarıyla da hobilerimizi anlatıyor. Victorinox Swiss Army 241758 I.N.O.X. Titanyum ile hobileriniz ve tarzınız ne olursa olsun zamana hükmetmenize olanak sağlıyor. 

Saatler günümüzde her erkeğin vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. İster spor ister takım elbise olsun erkek şıklığını tamamlamanın son dokunuşu saat oluyor. Victorinox Swiss Army 241758 I.N.O.X. Titanyum, erkeklerin istediği şıklığı dilediği her yerde her koşulda tamamlıyor.

Tırmanış yaparken, yüzerken ya da bir plazada toplantıdayken, Victorinox Swiss Army 241758 I.N.O.X. Titanyum, her an zamana hükmetmenize yardımcı oluyor. En zorlu koşullarda dayanıklılığı sağlamak için titanyumdan üretilen saat turuncu kordon rengi ile kolayca fark edilmenize de imkan tanıyor. 

Turuncunun çekiciliği 

İsviçre yapımı kuvars saat titanyumun dayanıklılığıyla birleşerek tüm doğa sporlarının üstesinden sorunsuzca geliyor. Kumlanmış titanyumun ekstrem hissini daha da artırdığı saat, yansıma yapmayan safir kristal camla daha kullanışlı hale geliyor. Doğal kauçuktan yapılan esnek kordonu sınırsız bir hareket kabiliyeti sunarken turuncu rengi saatin çekiciliğini de artırıyor.

Su altında 200 metreye kadar dayanıklı 

Gri zemin üstüne beyaz saat kodları ile tasarlanan saat, güçlendirilmiş kasası ile su altında 200 metre basınca kadar dayanıyor. Spor ve şık tasarımı ile günlük ve ekstrem sporlar için uygun olan saat dayanıklılıkta sınırları zorluyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM POLİSAN
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ