Kokuyu Eğlenceye Dönüştüren Marka Bath And Body Works’un Onlıne Mağazası Açıldı!

Kokuyu Eğlenceye Dönüştüren Marka Bath And Body Works’un Onlıne Mağazası Açıldı!

Bu haber 29685 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Kokuyu eğlenceye dönüştürmek bundan sonra www.bathandbodyworks.com.tr ‘yi tıklamak kadar kolay. Artık Türkiye’nin her yerinden bu keyifli dünyaya ulaşmak mümkün.

Dünyada 30 seneyi aşkın süredir insanların gülümsemesini sağlayacak kokuların peşinden giden Bath & Body Works, renkli vücut bakım ürünleri, mis kokan sabunları, banyolara festival havası katan duş jelleri, evlerin akılda kalıcı kokusunun adresi ve romantik akşamların vazgeçilmez aksesuarı mumları ile size ve sevdiklerinize eşsiz alternatifler sunmaya online üzerinden devam ediyor.  

Yüzlerce koku çeşidinin günlük ve haftalık fırsatlarla sunan www.bathandbodyworks.com.tr   alışveriş keyfini konforla birlikte ikiye katlıyor.  

Bath & Body Works; 1990 yılında New Albany, Ohio, ABD'de kurulmuş ve daima ürünlerinin yenilikçiliği, kalitesi ve performansı konusunda kendisiyle gurur duymuştur. Bath & Body Works, duş jelleri, losyonlar, mumlar ve aksesuarlar dahil olmak üzere sizi şımartacak çeşitli kokulara sahip ürünler ve parfümler piyasaya sürerek kişisel bakım sektörünü yeniden yaratmıştır. En iyi ürünleri yaratmaya ve sunmaya odaklanan ve doğadan gelen yenilikçiliğe ağırlık veren Bath & Body Works, nihai kişisel bakım hedefi olma konusunda yolunu çizmiştir. Bath & Body Works, Kuzey Amerika'da ve Orta Doğu’da 1.600'den fazla mağazaya sahiptir. Türkiye’de İstinyepark AVM, Antalya Migros AVM ve Ankamall olmak üzere 3 mağazası bulunmaktadır.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ