Reebok, yeni koleksiyonunda 80'leri süper kahramanlar ile buluşturuyor.

Reebok, yeni koleksiyonunda 80'leri süper kahramanlar ile buluşturuyor.

Bu haber 12245 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Reebok, Warner Bros ve DC iş birliği ile hayata geçirdiği Reebok x WONDER WOMAN™ 1984 koleksiyonunu 80'li yıllara özlem taşıyanlar ile buluşturuyor. Reebok x WONDER WOMAN™ 1984 ayakkabı ve giyim koleksiyonu, 80'lerin ikonik silüetlerini, DC'nin merakla beklenen filminin süper kahraman ve süper kötü karakteriyle bir araya getiriyor.

WONDER WOMAN™ 1984'ün neon parlaklığından ilham alan retro 80'ler tarzı, yanardöner malzemeler, kot kombinleri ve vahşi hayvan desenleri gibi dönemin ruhunu yansıtan unsurlar içeriyor. Ayakkabıyla kombinlenen ve 80'lerin iki efsanesi olan aerobik şampiyonu ve DC'nin ikonik süper kahramanının en parlak dönemine gönderme yapan bir de giysi var.

Tanıtılan koleksiyonun ilk ayakkabısı olan Classic Leather Gold, WONDER WOMAN™ karakterinin yeni parlak zırhına gönderme niteliği taşıyor . Bu Classic Leather modelinde altın rengi üst kısım, yarı saydam bir dış taban ve parlak bağcıklar bulunuyor.

Reebok

Boston, MA, ABD merkezli Reebok International Ltd., spor ve yaşam tarzı ayakkabıları, giyim ürünleri ve ekipmanları alanında dünya çapında lider bir tasarımcı, pazarlamacı ve distribütördür. Amerikan stili bir dünya markası olan Reebok, spor malzemeleri sektöründe zengin ve güçlü mirasıyla öncü konumdadır. Reebok, insanların potansiyellerini gerçekleştirebilmeleri için hareketi destekleyen ürünler, teknolojiler ve programlar geliştiren bir markadır. Fonksiyonel antrenmanlardan, koşu ve dövüş egzersizleri, yürüyüş, dans, aerobik veya yogaya; Reebok nerede ve nasıl olursa olsun, sporla ilgilenen tüm tüketicilerle bir bağ kurar. Reebok Classics, markanın fitness mirasını güçlendirir ve spor yaşam tarzı pazarındaki köklerini temsil eder.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ