Yemekleri lezzetli anlara dönüştürüyor!

Yemekleri lezzetli anlara dönüştürüyor!

Bu haber 19988 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Özenle hazırlanan yemeğin yanında kullanılan ürünlerinde hem şık hem de kaliteli olması önemli. Özellikle yemeklerin lezzetine eşlik eden çatal ve bıçaklar… Bu çatal ve bıçaklara dokunuşunu katan Tramontina Churrasco’nun tasarladığı 21199/909 Çatal Bıçak Seti, en lezzetli anların tadını çıkarmanıza yardımcı oluyor. 

Mutfak aletlerinde lider Brezilyalı üretici Tramontina Churrasco’nun ürettiği bıçak ve çatal seti, yemeklerin keyfini bir üst noktaya taşımanıza yardımcı oluyor. 12 parçadan oluşan paslanmaz çelikten üretilen 21199/909 Çatal Bıçak Seti, suya ve darbeye dayanıklı polywood ahşap sapıyla uzun yıllar sorunsuz bir kullanım vaat ediyor. 

Ahşap ve metal uyumu masada ayrı bir yer ediniyor

Işıl işlemle sertliği ve aynı anda dayanıklılığı artırılan çatal bıçak seti, alüminyum perçinler ile tutturulan işlemeli polywood sapı ile rahat bir tutuş ve kullanım sağlıyor. 218 mm uzunluğu, 22 mm genişliği ve 13 mm yüksekliği ile ideal bir boyut sunan bıçaklar, kavisli sap tasarımıyla el ergonomisine uyum sağlıyor. Hafif ve dayanıklı yapısının yanı sıra, tırtıklı tasarlanan bıçak ağzı, en zorlu etlerin kolayca kesilmesine imkan tanıyor. 207 mm uzunluğu, 24 mm genişliği ve 10 mm yüksekliği ile bıçaklar ahşap ve metalin oluşturduğu uyumu masalara yansıtıyor. Polywood sapıyla kaymaların da önüne geçen çatal bıçak seti, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor ve 5 yıl garanti sunuyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

DEICMANN BANNER PEGASUS BANNER MG BANNER MC DONALD'S PENTİ İÇ GİYİM
POLİSAN CHAKRA ALIŞ GİDİŞ